روند خودکفایی گندم ادامه دارد/برای سال ۹۷هم نیازی به واردات نیست


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم با بیان اینکه روند تولید گندم آبی مناسب بوده و خسارت وارده به دیمزارها را جبران کرده، گفت: با این روند تولید به نظر می‌رسد حتی برای سال ۱۳۹۷ هم نیازی به واردات گندم نخواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسماعیل اسفندیاری پور در گفتگویی درباره اینکه پیش بینی وزارت جهاد درباره میزان تولید گندم در سال جاری چه مقدار است؟ اظهارداشت: طبق برنامه اقتصاد مقاومتی طرح افزایش ضریب خود اتکایی، برنامه تولید گندم ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن برای سال ۹۶ است ضمن اینکه براساس برآورد اولیه تولید گندم در سال جاری بیش از برنامه پیش بینی شده خواهد بود و در پایان فصل برداشت، اواخر شهریور این مساله نهایی می‌شود.

 

به گفته وی تا ۲۷ خرداد ماه بیش از ۴ میلیون تن خرید گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان از آنان خریداری شده است.

 

مجری طرح گندم درباره اینکه گفته می‌شود به دلیل کاهش بارندگی در پاییز و زمستان سال گذشته، تولید گندم مقداری کاهش خواهد داشت؟ اضافه کرد: اثرات تاخیر بارش و ناکافی بودن آن در فصل پاییز گذشته و کاهش شدید درجه حرارت در پاییز و زمستان حتی تا منفی ۲۶ درجه در استان‌های سردسیر روی مزارع دیم اثرات منفی داشته است.

 

مشاور وزیر جهاد با بیان اینکه  در ادامه فصل زراعی نقصان بارش، در اسفند و فروردین ماه تا حدودی جبران شده است، گفت: اما از اواسط اردیبهشت ماه در کل کشور بارندگی موثری به وقوع نپیوسته که محصول در مرحله رشد نهایی، خوشه دهی و دانه بندی بوده و تولید آن  در دیمزارها صددرصد وابسته به بارندگی است بنابراین درصدی دچار خسارت شده با این حال  روند تولید گندم آبی مناسب بوده و این نقیصه تا حدودی جبران شد.

 

اسفندیاری پور افزود: برآوردهای تولید گندم سال جاری حاکی از آن است که گندم مازاد بر مصرف تحویلی کشاورزان به سیلوها در پایان خرید بیش از نیاز مصرف خبازی های کشور خواهد بود کما اینکه ذخیره انتقال ۸.۶ میلیون تنی گندم سال ۱۳۹۵ به سال ۱۳۹۶ معادل مصرف یک سال کشور است.

 

وی ادامه داد: تولید کافی و مطابق با نیاز سالجاری، مبین تداوم خود اتکایی و عدم نیاز به واردات گندم در سال ۹۶ است  و با این روند تولید به نظر می‌رسد حتی برای سال ۱۳۹۷ هم نیازی به واردات گندم نخواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10349 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 2352 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
9 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
10 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.