تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ماه رمضان/سنجش سلامت مواد غذایی توسط کارشناسان


پایگاه خبری لقمه: مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت، از تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس سیدرضا غلامی درباره اهم اقدامات بهداشت محیط در برنامه سلامت ماه مبارک رمضان تا امروز، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، تعداد ۳۹ هزار و ۲۳۳ مورد از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و شیرینی سنتی و ۱۲ هزار و ۳۶۹ مرکز تهیه آش و حلیم مورد بازدید ماموران بهداشت محیط قرار گرفته است.

 

غلامی افزود: تعداد بازدیدهایی که از سایر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی حساس صورت گرفت، ۱۷۶ هزار و ۲۱۹مورد بوده و در مجموع تعداد کل بازدیدهای انجام شده ۲۲۷ هزار و ۸۲۱ مورد است.

 

وی بر سلامت مواد اولیه تهیه غذاها تاکید کرد و گفت: اینکه مواد اولیه تهیه غذاها از نظر مرغوبیت و سلامت چه وضعیتی داشته باشند، اهمیت زیادی دارد، لذا سلامت این مواد نیز مورد سنجش قرار گرفت و ۴۸ هزار و ۴۸۶ مورد مرکز از لحاظ عوامل محیطی و سلامت روغن، نمک و نیز از نظر بررسی آلودگی سطوح با تجهیزات پرتابل بازرسی مورد سنجش قرار گرفت.

 

غلامی ادامه داد: یکی از وظایف کارشناسان بهداشت محیط در مراکـز بهداشتی درمانی، کلر سنجی و PH سنجی آب شرب به صورت روزانه است، لذا از ابتدای ماه رمضان تعداد ۱۹۲ هزار و ۳۷۵ مرکز از نظر کلر آزاد باقیمانده آب مورد سنجش قرار گرفت و ۱۷ هزار و ۵۲۴ مورد نیز از نظر نمونه برداری میکروبی آب بررسی شد.

 

مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص خاطر نشان کرد: سنجش‌ها و بازدیدها در مراحل بعد از تهیه غذا نیز ادامه دارد. بنابراین ۱۰ هزار و ۲۱۳ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی از سطح عرضه را در برنامه داشتیم.

 

وی گفت: بنابر بازرسی‌ها، ۲۰۸ هزار و ۱۴۴ کیلو گرم، مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و ضبط و معدوم شده است.

 

بنابر اعلام وب‌دا، غلامی تصریح کرد: با توجه به امکان اطلاع رسانی تخلفات از سوی مردم، ۲ هزار و ۷۴۵ مورد از مراکز متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی ارجاع داده شدند و تعداد هزار و ۱۴۶ مورد مرکز متخلف بهداشتی تعطیل شد.

 

وی گفت: تعداد ۲ هزار و ۳۵۵ مورد نیز بازدید مشترک با سازمان‌ها و دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان تعزیرات، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و سازمان دامپزشکی داشته‌ایم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10418 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2300 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.