معاون وزیر جهاد کشاورزی: صادرات پیاز زعفران همچنان ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: صادرات و یا خروج پیاز زعفران از کشور به ویژه مرزهای شرقی همچنان ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، 'محمدعلی طهماسبی' روز سه شنبه افزود: در صورت مشاهده خروج پیاز زعفران از استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سایر مناطق تولید زعفران به خارج کشور،نیروی انتظامی و دستگاه قضایی با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.

وی اظهارداشت: جابجایی پیاز زعفران فقط برای کشت زعفران در استان هایی که سابقه کشت و کار این محصول طی سنوات گذشته را داشته اند، به صورت محدود صورت می گیرد.

 

وی تصریح کرد: موضوع قاچاق پیاز زعفران به سایر کشورها به طور مستمر از طریق معاونت های امور باغبانی و توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی، مرزبانی کشور و سایر مراجع مرتبط پیگیری می شود.

 

طهماسبی با بیان این که بسته های آموزشی لازم توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان های مرزی در خصوص شناسایی پیاز زعفران دراختیار مرزبانان کشور قرار گرفته است، گفت: آموزش های لازم نیز به آنان داده شده و در سال جاری نیز در دست اقدام است.

 

برنامه صادرات داروی زعفران ایران به کشورهای دیگر در برنامه ششم توسعه 

 

طهماسبی درباره افزایش تولید زعفران به منظور کاربرد عصاره ارزشمند آن در صنایع دارویی را امری ضروری دانست و تصریح کرد: ما می توانیم بخش عمده ای از این محصول را در قالب فرآورده های دارویی و با برند ایران به سایر کشورها صادر کنیم و این موارد جزیی از برنامه های ششم و هفتم توسعه اقتصادی کشور است.

 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: گیاه زعفران علاوه بر مصرف عمده در صنایع غذایی به عنوان ادویه و چاشنی، در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی نیز از ارزش بالایی برخوردار است و در این راستا باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

وی ادامه داد: ما نیازمند گسترش تحقیقات در این زمینه برای یافتن بازارهای جهانی به منظور اصلاح الگوی صادرات محصول زعفران هستیم.

 

طهماسبی گفت: این معاونت در حال رایزنی برای گسترش صادرات زعفران از طریق برگزاری نمایشگاه هایی که در خصوص صادرات انوع بسته بندی های این محصول و فرآورده های جانبی آن برگزار می شوند به منظور مصرف بیشتر زعفران ایرانی است.

به گزارش ایرنا، تولید زعفران در ایران از 30 تن در سال 1368 طی سالهای اخیر به 300 تن رسیده است و ایران سابقه صادرات 200 تن زعفران را در سال دارد.

همچنین مصرف سرانه زعفران در ایران یک گرم است و سالیانه 80 تن از زعفران تولیدی کشور در داخل مصرف می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10459 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 1097 ساعت: 3:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
9 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با نوشیدن قهوه، از افسردگی‌تان بکاهید كارشناسان علوم پزشكی دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اعلام كردند: نوشیدن قهوه، خطر افسردگی را كاهش می‌دهد.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .