صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد


پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام گمرک ایران، صادرات خوراک دام استحصالی از صنایع نیشکر (پیت و باگاس) اعم از تفاله نیشکر، تفاله چغندر، تفاله نیشکر و سایر آخال‌های قندسازی بلامانع است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، طبق اعلام گمرک ایران صادرات خوراک دام استحصالی از صنایع نیشکر (پیت و باگاس) اعم از تفاله نیشکر، تفاله چغندر، تفاله نیشکر و سایر آخال‌های قندسازی بلامانع است.

 
در متن اطلاعیه گمرک آمده است: «پیرو نامه شماره ۵۱۲۷۲۶۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ و پیوست تصویر نامه شماره ۱۱۷۵۰۸ مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص صادرات پیت و باگاس نیشکر، در راستای اصلاح مفاد نامه شماره ۵۱۵۳۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ ارسال و به اطلاع می‌رساند: صادرات پیت و باگاس نیشکر با کد تعرفه ۲۳۰۳۲۰۰۰ با شرح «تفاله نیشکر، تفاله چغندر، تفاله نیشکر و سایر آخال‌های قندسازی» صحیح و بلامانع است. خواهشمند است دستور فرمائید مراتب یادداشت و به گمرکات اجرایی ابلاغ نمایند.»

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15814 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد بازدید: 16 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
2 ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
3 برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 تحقیق و تفحص از شرکت های نیشکر خوزستان و کارون رسما کلید خورد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 مصرف نیشکر بی‌خوابی ناشی از استرس را کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
6 معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
7 نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
8 تامین بیش از 60 درصد نیاز شکر از تولید داخل ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
9 بهترین و بدترین شکلات را بشناسید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۶ تير
10 انواع سرکه و خواص آنها ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.