کاهش کلسترول با حذف پروتئین و چربی حیوانی از وعده سحری


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: برای آنکه در برنامه غذایی خود موفق‌تر باشیم، باید در وعده سحری مصرف پروتئین و چربی حیوانی را به حداقل برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور رضایی متخصص تغذیه اظهار کرد: چربی خون یکی از بیماری‌های شایع شهری است که گفته می‌شود روزه داری اثر بسیار خوبی در کاهش کلسترول دارد به ویژه اگر روزه داری با روش تغذیه صحیح باشد.

 

وی ادامه داد: یعنی اگر بتوانیم در وعده سحری مصرف پروتئین و چربی حیوانی را به حداقل برسانیم می‌توانیم در برنامه غذایی خود موفق‌تر باشیم.  

 

این متخصص تغذیه افزود: عزیزانی که در وعده سحری، میزان کمتری از چربی‌ها به ویژه چربی‌های اشباع و حیوانی و غذاهای سرخ کردنی و پروتئین حیوانی استفاده می‌کنند، معمولاً موفق می‌شوند در یک ماه میزان کلسترول و چربی خون خود را کاهش دهند و احساس سبکی کنند.

 

رضایی با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در کشور به ویژه در خانم‌ها بحث کم خونی است، افزود: که این مساله با تغذیه غلط در ماه مبارک رمضان معمولا تشدید می‌شود.

 

وی ادامه داد: توصیه ما به این افراد این است که مصرف مواد پروتئینی حیوانی را به ویژه در زمان افطار و شام بیشتر کنند؛ چرا که مصرف مواد پروتئینی حیوانی منابع خوب آهن هستند و در وعده سحری معمولا عطش را بیشتر می‌کنند و میل به آب را افزایش می‌دهد.

 

این متخصص تغذیه در ادامه تاکید کرد: در نتیجه توصیه نمی‌کنیم که ما منابع پروتئینی حیوانی به ویژه گوشت قرمز را در وعده سحر داشته باشیم؛ اما مصرف منابع پروتئین حیوانی اعم از گوشت سفید یا قرمز یا سایر منابع پروتئین حیوانی که از نظر آهن غنی هستند در وعده‌های افطار و شام مشکل خاصی را ایجاد نمی‌کنند.

 

وی در پایان با بیان اینکه منبع پروتئین حیوانی در واقع منبع آهن حیوانی هستند، یادآور شد: برای سلامتی فرد به ویژه برای خانم‌های کم خون بسیار توصیه می‌شود پس خواهش ما از عزیزان این است که اگر از مشکل کم خونی رنج می‌برند سعی کنند در وعده‌های افطار و شام حداکثر از منابع پروتئین حیوانی استفاده کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10498 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 3158 ساعت: 8:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
10 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.