صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با توسعه صید فانوس ماهیان کشور از واردات پودر ماهی برای صنعت آبزی پروری و طیور بی نیاز شدیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، حسن صالحی با اشاره به اینکه میزان صید فانوس ماهیان در کشور ۵ تا ۷ هزار تن بود، افزود: سال گذشته صیادان از عمق ۳۰۰ متری دریای عمان حدود ۱۵ هزار تن انواع فانوس ماهیان را صید کردند که با این میزان صید از واردات پودر ماهی بی نیاز شدیم.

 

وی گفت: توسعه صید فانوس ماهیان و پرورش ماهی در قفس از اولویت‌های سازمان شیلات در کشور است بنابر این از سال گذشته تاکنون ۱۴ هزار تن ماهی با روش پرورش در قفس تولید شد.

 

رئیس سازمان شیلات افزود: ظرفیت کنونی تولید ماهی در قفس حدود ۲۳ هزار تن است که با استفاده از تمام ظرفیت ۵۰۰ قفس مستقر در سواحل دریاها شاهد افزایش تولید خواهیم بود.

 

صالحی درباره شرایط تولید میگو در کشور گفت: سال گذشته ۲۳ هزار تن میگو تولید و ۱۴ هزار تن نیز صادر شده است که رکورد جدیدی در این حوزه بود.

 

وی میزان تولید آبزیان را در سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۷۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: ۶۱۰ هزار تن ماهی از طریق صید و ۴۷۰ هزار تن نیز در مراکز آبزی پروری تولید شد.

 

رئیس سازمان شیلات گفت: تا پایان سال گذشته ۱۰۳ هزار تن انواع آبزی به ارزش ۴۱۲ میلیون دلار صادر شد.

 

صالحی همچنین از صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری غذای آبزیان و ماهیان زینتی خبر داد و افزود: سال گذشته در مجموع ۵۰۰ میلیون دلار انواع محصولات شیلاتی صادر شد.

 

وی درباره میزان مصرف سرانه ماهی و محصولات شیلاتی در کشور گفت: مصرف سرانه ماهی از ۱۰.۲ کیلوگرم در سال گذشته به ۱۰.۶ کیلوگرم افزایش یافت.

 

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: براساس برنامه ششم توسعه سالانه نیم تا ۷ دهم کیلوگرم میزان مصرف سرانه آبزیان در کشور افزایش می‌یابد تا به عدد هدف یعنی ۱۴ کیلوگرم برسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10541 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2240 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
3 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 دورخیز مجلس برای ممنوعیت دائمی صید ترال صنعتی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
5 مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
7 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
8 مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران از بیمه شدن صیادان آزادشده از چنگال دزدان دریایی خبر داد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ شهريور
9 احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.