در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما:
مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران از بیمه شدن صیادان آزادشده از چنگال دزدان دریایی خبر داد


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران در برنامه صبحگاهی شبکه پنج از تلاش برای بیمه شدن سه صیادی که دو هفته گذشته در برنامه یه روز تازه حاضر شدند، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مختار آخوندی در برنامه یه روز تازه گفت: تقریبا در کشور 140 هزار صیاد در هفت استان ساحلی کشور کار می‌کنند و عمدتا این صیادان بیمه هستند اما این موضوع در استان سیستان و بلوچستان اتفاق نیفتاده به این دلیل که هنوز فرهنگ‌سازی نشده آن هم به خاطر هزینه بالایی که باید کارفرما بپردازد.

وی افزود: البته ما نظارت داریم و تلاش می‌شود که این بیمه انجام بشود اکنون به ازای هر لنج 5 نفر معافیت 20 درصدی بیمه دارند اما در این استان کمتر استقبال می‌شود؛ اما تلاش کردیم این تعداد با تزریق بودجه هدفمندی یارانه‌ها به ۱۰ نفر ارتقا یابد اما هنوز اتفاق نیفتاده است.

مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران با اشاره به اینکه جلسات آموزش توجیهی برای استان سیستان و بلوچستان گذاشتیم تا فرهنگ‌سازی بیمه کردن صیادان اتفاق بیفتد، گفت: صد درصد مشکلات بیمه‌ای برای صیادان وجود دارد. در مورد این صیادان (صیادان اسیر در چنگال دزدان دریایی که 6 سال اسارت تحمل کردند) صحبت کردیم و از همکاران در استان پیگیری می‌کنیم؛ انشاالله کمکی انجام می‌دهیم و تا دو هفته دیگر درباره بیمه اتفاقات خوبی برایشان رخ می‌دهد و انشاالله بیمه خواهند شد.

گفتنی است روز سه‌شنبه ۱۱ شهریورماه ۹۹؛ برنامه یه روز تازه با دعوت از جمال‌الدین دهواری، عبدالله نوهانی و ابراهیم بلوچ‌نیا سه ملوان اهل استان سیستان و بلوچستان و شهرستان کنارک از سختی‌های صیادی تا روزهای سخت گرفتاری در دستان دزدان دریایی سومالیایی گفت‌وگو کرد و انتظارات و مطالبات این ۳ نفر روی آنتن شبکه پنج سیما بازگو شد و در راستای مطالبه‌گری امروز در ارتباطی تلفنی با مختار آخوندی مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران یکی از مشکلات این ۳ صیاد را پیگیری کرد.

برنامه یه روز تازه که کاری است از گروه اجتماعی شبکه پنج سیما که از ابتدای هفته تا روز چهارشنبه از ساعت ۷ تا ۹ صبح به مدت ۱۲۰ دقیقه پخش می‌شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی شبکه پنج سیما

کد: 14142 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 2124 ساعت: 3:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
4 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
6 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
7 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
8 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 ضرورت تدوین سند تحول در فعالیت های شبکه تعاون روستایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
10 دلالی در شبکه توزیع موجب افزایش قیمت گوشت شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
11 اجرای طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.