طرز تهیه سوپ با خامه مخصوص ماه رمضان


پایگاه خبری لقمه: تهیه سوپ جو با خامه به دلیل دارا بودن مواد مغذی می تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی در ماه مبارک مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سوپ یکی از غذاهای خوشمزه و راحتی است که بهترین گزینه کنار سفره‌ها به خصوص در ماه مبارک رمضان به حساب می‌آید.

 

سوپ معمولا پایه ثابت سفره‌های افطار است و فصل خاصی هم برای تهیه آن اختصاص داده نمی‌شود، اما تهیه غذاهای سبک‌تر در این ماه به ویژه سوپ به معده کمک می‌کند تا علاوه بر جذب مواد غذایی مناسب به استراحت بیشتری هم بپردازد.

 

طرز تهیه لذیذ ترین سوپ در ماه رمضان

 

برای تهیه سوپ به صورت سریع کافی است که از قبل آب مرغ در فریزر داشته باشید ولی در صورت نداشتن هم می‌توانید از عصاره مرغ استفاده کنید.

 

 

مواد لازم 

شیر پاستوریزه    ۲ لیوان

خامه پاستوریزه   ۲ قاشق غذا خوری

جو پرک شده      یک لیوان

هویج                ۲ عدد

آرد                   ۳ قاشق غذا خوری

پیاز                  ۱ عدد

آب مرغ             ۲ لیوان

گوشت مرغ       ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل و آبلیمو «به میزان کافی»

 

طرز تهیه 

دانه‌های جو را ۱۲ ساعت قبل از پخت خیس نموده و در جای سرد نگهداری می‌کنیم. 

 

جو خیس کرده و پیاز خرد شده را با آب مرغ می‌پزیم. وقتی جو نرم شد، هویج رنده شده و گوشت مرغ را که از قبل پخته شده را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از ده دقیقه آرد را با کمی آب مخلوط کرده، همراه شیر در حالی که مواد را هم می‌زنیم، کم کم به مواد اضافه می‌کنیم.

 

 

در پایان هم نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه می‌کنیم، قبل از سرو سوپ در ظرف مورد نظر خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم می‌زنیم (خامه نباید در سوپ بجوشد) و سریع از روی شعله برمی داریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10545 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 3082 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش وزن با مصرف فیبر یک متخصص تغذیه گفت: مصرف فیبر با کمک به کنترل اشته...

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن نشد، ناامید نشوید؛ چراکه در هر صورتی تغذیه سالم به نفع سلامت قلب است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.