غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید!


تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی شما، چه جسمی و چه روحی، حیاتی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، پاییز فرا رسیده است و همانطور که انتخاب کمد لباس ما با فصول تغییر می کند، رژیم غذایی ما نیز باید تغییر کند! چرا؟ از آنجایی که بدن ما در طول فصول باید تغییر کند، بنابراین، خوردن سالاد در فصل زمستان معادل پوشیدن بیکینی در زمانی است که دما سرد است. اگر در یک کشور گرمسیری زندگی نمی کنید، ایده پوشیدن لباس شنا در زمستان احمقانه به نظر می رسد. خوردن سالاد و میوه های استوایی هم همینطور است!
 
بنابراین در این زمان از سال چه چیزی باید بخورد؟ با کاهش دما، ما باید بدن را از درون تغذیه و گرم کنیم تا یین و یانگ را متعادل کنیم. اگر غذاهای «سرد»، که به عنوان غذاهای یین نیز شناخته می‌شوند، مانند میوه‌ها، سبزیجات خام، سالادها و نوشیدنی‌های سرد مصرف می‌کنیم، بر یین غلبه کرده‌ایم و از درون احساس سرما می‌کنیم و بیشتر مستعد ابتلا به بیماری می‌شویم. بنابراین، ماه‌های سردتر تماماً در مورد خوردن غذاهای پایه و مغذی یانگ است که هورمون‌های ما را متعادل می‌کند، سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می‌کند، انرژی ما را تقویت می‌کند و احساس خوبی داریم.
 

در پاییز و زمستان چه غذاهایی بخوریم؟

مهمتر از همه، در طب سنتی چینی، غذا خوردن فصلی و محلی است. این قانون سرانگشتی است. غذاهای زیر غذاهایی هستند که اکنون در فصل هستند و باید بخشی از رژیم غذایی ما باشند:
 
سبزیجات ریشه ای: هویج، کدو حلوایی، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین
غلات کامل: برنج قهوه ای، کینوا، جو و ارزن
حبوبات: لوبیا، نخود، عدس، سویا.
سبزیجات سبز: بروکلی، اسفناج، کلم پیچ، کرفس، موشک و کنگر فرنگی
میوه: سیب، انار، مرکبات و گلابی
ماهی: باس دریایی، ماهی کاد، کف پا و شاه ماهی
گیاهان: زنجبیل، زردچوبه، دارچین، رزماری، آویشن، ریحان و شوید.
 
 

برنامه غذایی کامل چگونه به نظر می رسد؟

صبحانه:

با فرنی مغذی و گرم‌کننده تهیه شده از جو دو سر از قبل خیس‌شده، شیر گیاهی، سیب رنده شده، زنجبیل و دارچین و مقداری مغزها و دانه‌های دلخواه شروع کنید.

ناهار:

نوعی غلات را با سبزیجات ریشه دار، حبوبات و یک طرف سبزیجات سبز ترکیب کنید تا یک «کاسه ماکرو» درست کنید.
 

شام:

یک سوپ گرم با سبزیجات و حبوبات یا غلات تهیه کنید.
یا…
ماهی دلخواهتان را بخارپز کنید یا با سبزیجات بپزید. 
 

میان وعده ها:

لاته زردچوبه
دمنوش های گیاهی گرم کننده
آجیل و دانه ها
توپ های انرژی
 شیرینی های تخته غلات و مغز (میله های گرانولا)
 
 
نکته: می توانید وعده های غذایی خود را با خوردن غلات در عصر و یک ناهار سبک تر شامل سوپ یا سالاد گرم تغییر دهید. این شما هستید که تصمیم می گیرید چگونه می خواهید وعده های غذایی خود را توزیع کنید.
 
تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی شما، چه جسمی و چه روحی، حیاتی است. در طول روز احساس انرژی کنید و از مریض شدن در این زمستان جلوگیری کنید!
 
برگرفته از سایت کلینیک سلامتی شیا 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14963 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر بازدید: 678 ساعت: 12:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
3 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
7 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
11 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
چگونه موهای خود را با عسل تقویت کنیم؟ عسل خاصیت های فراوانی دارد که از جمله آن، پیشگیری از ریزش مو است.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.