صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
مواد اولیه :
توتفرنگی چهار عدد
بستنی شاتوتی سه اسكوپ
كیك رولتی كوچك و موز از هر کدام یك عدد
شیر 1/4پیمانه
شوكورول و پاستیل برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
كیك رولتی را حلقه حلقه كرده و كنار میگذاریم. توتفرنگی و موز را هم حلقه حلقه میكنیم و به ترتیب روی هم میچینیم. شیر را اضافه كرده و با پاستیل، شوكورول و بستنی تزیین میكنیم.
کد:
1057
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۲ خرداد
بازدید:
10700
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
2
عصرانهای برای لاغر شدن
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
3
بهترین و بدترین عصرانهها کدامند
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
4
آشنایی با کبابهای مخصوص پیک نیک در آخر هفتههای تابستانی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
5
پیشنهاد بادمجانی آخر هفته/ روش تهیه کیک میوههای کاراملی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
6
بازار دلمه برگ مو داغ شد/ نان توت فرنگی عصرانهای خردادی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
7
روش تهیه ترایفل نان زنجبیلی و شکلات سفید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
8
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید!
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
9
کوکی انار، عصرانه خوشمزه زمستانی
۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن
10
آنهایی که اضافه وزن دارند، نخوانند
۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
11
رژیم پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما
۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
الالالالالال
نمردیمو عصرونه ی سادرو هم دیدیم این کیک الان ساده بود پس پیچیده اش چی می شه!!!!!!!!!!!!!!!
shima
sadegish tu ine ke hamash hazerie!! faghat bayad mavadesho becheouni tu ham..
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
حفظ تعادل وزن با مصرف میوه
مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...
بهداشت و تغذیه در سفر
رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...
دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند
مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟
در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان میکنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید
اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماریهایی مانند آسیبهای مغزی، عقب افتادگی ذهنی و بیماریهای کلیوی میشود.
مغذیترین خوردنیهای زمینی
کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعهای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است