پیشنهاد بادمجانی آخر هفته/ روش تهیه کیک میوه‌های کاراملی


ناهار و عصرانه آخر هفته تعطیل خود را با پیشنهاد لقمه تهیه کنید.

به گزارش لقمه، یکی از بهترین فرصت ها برای در کنار هم بودن خانواده ها سر سفره و همچنین در روزهای تعطیل آخر هفته است که همه در خانه حضور دارند و گرمی خاصی بین افراد خانواده به وجود می اید. البته برخی هم هستند که به خانه پدربزرگ و مادربزرگ می روند، اما در آنجا هم سفره ایرانی نقشی اساسی در کنار هم بودن، ایفا می کند.

قبل از وعده ناهار حتما صبحانه‌ای سبک که شامل آبمیوه و چند تکه تازه میوه باشد میل کنید. برای وعده ناهار بیشتر از انواع لوبیای تازه، جوانه‌های ماش، لوبیا، عدس و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ‌سبز تربچه و چغندر استفاده کنید، مثلا آش جو، آش آبغوره، آش تمر هندی، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات. خورش‌ها و خوراک‌های سبزیجات که بدون سرخ شدن و با ادویه‌هایی چون ریحان، رازیانه، مرزنجوش، رزماری، زیره سیاه و شوید طعم‌دار شده باشند، انتخاب‌های مفیدی هستند.

میوه‌های تازه مثل زردآلو، انجیر، انگور، آلو، انواع توت‌ها به همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین نیز میان وعده‌های مفیدی هستند و مصرف آنها نسبت به تنقلات گرم مانند گردو و انواع شیرینی‌ها ارجحیت دارد.

از میوه‌ها و سبزیجات فصلی نیز می توانید استفاده کنید. دیدگاهی وجود دارد که میوه‌ها و سبزیجات را باید متناسب با فصل رویش آنها مصرف نمود. براساس این نظریه مصرف میوه‌ها و سبزیجات هر فصل در همان فصل می‌تواند بیش از پیش مفید باشد و به پاک سازی بدن از سموم تجمع یافته کمک کند.

در فصل بهار، مصرف مواد و غذاهای چرب و تند در فصل بهار توصیه نمی‌شود، همچنین بهتر است از گوشت قرمز کمتر در غذاهایتان استفاده کنید.

 

آخر هفته بادمجانی برای دوستداران این صیفی

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در فصل بهار بسیار زیاد یافت می شود و طرفداران بسیاری هم دارد. در زیر یک نوع دلمه بسیار راحت که با بادمجان تهیه می شود را برای آخر هفته تان پیشنهاد می کنیم.

طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای

مواد لازم

• 6 عدد بادنجان

• 250 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد پیاز متوسط

• جعفری خرد شده،

• نمک، فلفل‌سیاه

• رب گوجه‌فرنگی

• ماست و سیر برای تزئین

 

طرز تهیه

1. بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2. آن را از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

3. بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید.

 

طرز تهیه كیک میــوه های کارامــلی

برای عصرانه یا دسر هم می توانید از میوه های بهاری که آنها را کاراملی کردید استفاده کنید و یک کیک خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم

شكر نرم و دانه ریز: یك پیمانه (150 گرم)
آب: یك پیمانه
موز، فیله پرتقال و كیوی حلقه شده از هر كدام: یك عدد
كره: 3/2 پیمانه
شكر قهوهای: یك پیمانه (150 گرم)
تخممرغ زده شده: دو عدد
وانیل شكری: 4/1 قاشق چایخوری
آرد الك شده: 1 و 4/1پیمانه
جوزهندی، دارچین و میخك پودر شده روی هم: یك قاشق چایخوری
بیكینگپودر: یك قاشق سوپخوری
موز، فیله پرتقال و كیوی خرد شده: یك پیمانه
 

طرز تهیه

فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌كنیم. شكر را به همراه آب در ظرف مناسبی ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا شكر حل شود (دقت می‌كنیم كه نجوشد).

حرارت را زیاد كرده، زمانی كه به جوش آمد، حرارت را ملایم می‌كنیم و به مدت 10 دقیقه می‌جوشانیم. در اواخر كار میوه‌های حلقه شده را افزوده تا رنگ شكر كاراملی شود. پس از این مرحله، از روی حرارت برداشته و قالب 23 سانتی‌متری را با كاغذ روغنی چرب شده، پوشانده و مواد را روی آن می‌ریزیم و دقت می‌كنیم كه حلقه‌های میوه‌ها به دقت چیده شود. در ظرفی كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی می‌زنیم تا كرم رنگ شود.

تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه می‌كنیم و به مدت یك دقیقه می‌زنیم، آرد را نیز به همراه ادویه و بیكینگ‌پودر به آن اضافه كرده و هم می‌زنیم. میوه‌های خرد شده را نیز افزوده، خوب مخلوط كرده، در قالب می‌ریزیم و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر می‌پزیم. پس از این مدت از فر در آورده و بعد از پنج دقیقه روی سینی توری برمی‌گردانیم، كاغذ روغنی را نیز جدا كرده و سرو می‌كنیم.
 

نکته: میتوانیم نیمی از میوه های كاراملی شده را برای تزیین روی كیك استفاده كنیم.
  



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 6875 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد بازدید: 5227 ساعت: 5:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: ا...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است