تاثیر زنجبیل بر تهوع و استفراغ بارداری


پایگاه خبری لقمه:شایع ترین،اختصاصی ترین و احتمالا رنج آورترین مشکل دوران بارداری تهوع و استفراغ دوران بارداری می باشد.تجربه شایعی که 50 تا 90 در صد خانم های حامله را تحت تا ثیر قرار می دهد.درمان های این مشکل از تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی تا در مان های دارویی متغیر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در سال های اخیر استفاده از داروها کمتر شده و اغلب راه حل های غیر دارویی مثل استفاده از زنجبیل ترجیح داده می شود که جزء مکمل های غذایی محسوب شده و به عنوان داروهای ایمن طبقه بندی شده است.

 

در طب سنتی،زنجبیل در درمان طیف گسترده ای از بیماری ها مانند آسم،آرتریت روماتوئید،بیماری های عصبی،دیابت،یبوست،

زکام،بیماری های حرکت،التهاب لثه و دندان درد استفاده می شود.مطالعات فیتو شیمیایی نشان داده است که گیاه زنجبیل غنی از جینجرول ها و شاگاول است.زنجبیل توانایی مهار بعضی از سایتوکین های پیش التهابی را دارد.

 

زنجبیل با دارا بودن مواد موثر اثر موضعی روی معده و روده دارد.اطلاعات در مورد ایمنی زنجبیل در بارداری چندان قوی نیست اما دوز توصیه شده مطمئن به مقدار 1000 میلی گرم  پودر ریشه زنجبیل در روز می باشد.

 

تحقیق روی 67 خانم باردار مبتلا به تهوع و استفراغ نشان داد که مصرف کپسول زنجبیل ساخت شرکت گل دارو با نام تجاری زینتوما موجب کاهش شدت تهوع و استفراغ بارداری گردید و افراد مصرف کننده کپسول زنجبیل رضایت از مصرف آن داشتند.

 

بر خلاف اکثر دارو های ضد تهوع که روی سیستم اعصاب مرکزی اثر می کند،اثرات ضد تهوع زنجبیل ناشی از اثرات موضعی آن روی معده و روده است.

 

خلاصه:

با توجه به شایع بودن تهوع و استفراغ بارداری و عوارض مصرف داروها،استفاده از کپسول زنجبیل به خانم های مبتلا به تهوع و استفراغ بارداری پیشنهاد می شود.

 

تهیه کننده: سارا حاج قاسم صابون پز

 

1. Buss, W W , Lem anski, RF. Asthm a, N.Engl.J M ed 2001; 344: 350-362.

 2. Barnes, PJ., Asth m a, in: Harriso n ´s p rincip les of i n t ernal m edicine (17 ed.), 2008; 1596- 1607, McGraw-Hill Companies Inc., New York, USA.

 3. M osmann, TR, C herwinski, H., Bond, M W, Gieldin, M A, C offman, R L. Two t ypes of murine T cell clones.I. Definition according to profiles of lymphokine activities and secreted proteins, J. Im munol. 1986; 136: 2348-2357.

 4. M osmann, TR, Sad, S. The expanding universe of T-cel l subsets: Th1, Th2 and m ore. Im munol. Today , 1996; 17: 138-146. 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10659 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي بازدید: 1662 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟