تاثیر زنجبیل بر تهوع و استفراغ بارداری


پایگاه خبری لقمه:شایع ترین،اختصاصی ترین و احتمالا رنج آورترین مشکل دوران بارداری تهوع و استفراغ دوران بارداری می باشد.تجربه شایعی که 50 تا 90 در صد خانم های حامله را تحت تا ثیر قرار می دهد.درمان های این مشکل از تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی تا در مان های دارویی متغیر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در سال های اخیر استفاده از داروها کمتر شده و اغلب راه حل های غیر دارویی مثل استفاده از زنجبیل ترجیح داده می شود که جزء مکمل های غذایی محسوب شده و به عنوان داروهای ایمن طبقه بندی شده است.

 

در طب سنتی،زنجبیل در درمان طیف گسترده ای از بیماری ها مانند آسم،آرتریت روماتوئید،بیماری های عصبی،دیابت،یبوست،

زکام،بیماری های حرکت،التهاب لثه و دندان درد استفاده می شود.مطالعات فیتو شیمیایی نشان داده است که گیاه زنجبیل غنی از جینجرول ها و شاگاول است.زنجبیل توانایی مهار بعضی از سایتوکین های پیش التهابی را دارد.

 

زنجبیل با دارا بودن مواد موثر اثر موضعی روی معده و روده دارد.اطلاعات در مورد ایمنی زنجبیل در بارداری چندان قوی نیست اما دوز توصیه شده مطمئن به مقدار 1000 میلی گرم  پودر ریشه زنجبیل در روز می باشد.

 

تحقیق روی 67 خانم باردار مبتلا به تهوع و استفراغ نشان داد که مصرف کپسول زنجبیل ساخت شرکت گل دارو با نام تجاری زینتوما موجب کاهش شدت تهوع و استفراغ بارداری گردید و افراد مصرف کننده کپسول زنجبیل رضایت از مصرف آن داشتند.

 

بر خلاف اکثر دارو های ضد تهوع که روی سیستم اعصاب مرکزی اثر می کند،اثرات ضد تهوع زنجبیل ناشی از اثرات موضعی آن روی معده و روده است.

 

خلاصه:

با توجه به شایع بودن تهوع و استفراغ بارداری و عوارض مصرف داروها،استفاده از کپسول زنجبیل به خانم های مبتلا به تهوع و استفراغ بارداری پیشنهاد می شود.

 

تهیه کننده: سارا حاج قاسم صابون پز

 

1. Buss, W W , Lem anski, RF. Asthm a, N.Engl.J M ed 2001; 344: 350-362.

 2. Barnes, PJ., Asth m a, in: Harriso n ´s p rincip les of i n t ernal m edicine (17 ed.), 2008; 1596- 1607, McGraw-Hill Companies Inc., New York, USA.

 3. M osmann, TR, C herwinski, H., Bond, M W, Gieldin, M A, C offman, R L. Two t ypes of murine T cell clones.I. Definition according to profiles of lymphokine activities and secreted proteins, J. Im munol. 1986; 136: 2348-2357.

 4. M osmann, TR, Sad, S. The expanding universe of T-cel l subsets: Th1, Th2 and m ore. Im munol. Today , 1996; 17: 138-146. 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10659 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي بازدید: 1600 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.