کشاورزان از سم پرخطر استفاده نمی‌کنند


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه براساس دسته بندی های انجام شده ۲۵ درصد سموم در گروه پرخطر قرار دارند، گفت: این سموم موش کش هستند که معمولا توسط کشاورزان استفاده نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی در گفتگویی با بیان اینکه در سال ۹۵ براساس دسته بندی‌های انجام شده بیش از ۵۱ درصد سموم در گروه کم خطر، حدود ۲۳ درصد در گروه متوسط خطر و حدود ۲۵ درصد در گروه پر خطر قرار داشتند، اظهارداشت: ۲۵ درصدی که در گروه پرخطر قرار دارند موش‌کش‌ها هستندکه از آنها برای از بین بردن موش و ملخ استفاده می‌شود و سم‌پاشی صورت نمی گیرد معمولا کشاورزان از این سموم استفاده نمی کنند یا کمتر استفاده می کنند.

 

وی تاکید کرد: در کشور ما هیچ سمی که سازمان های بین المللی آن‌را حذف کرده باشند، مصرف نمی شود.

 

معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور همچنین تصریح کرد: هیچ مشکلی بر سر راه واردات سموم کم خطر توسط بخش خصوصی به کشور وجود ندارد.

 

ابطالی در بخش دیگری از سخنان خود ساماندهی فروشگاه های غیرمجاز سموم را مورد اشاره قرار داد و افزود: در سال ۹۴ حدود ۳۵۰۰ فروشگاه غیرمجاز سموم در کشور وجود داشت که تعداد این فروشگاه ها تا پایان ۹۵ به کمتر از ۴۰۰ مورد تقلیل یافت.

 

وی با بیان اینکه این کار هنوز ادامه دارد، در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان سال جاری تعداد این فروشگاه ها به صفر خواهد رسید؟ گفت: این فروشگاه ها دوباره ایجاد می شود و چیزی نیست که بوجود نیاید. هر کس که از جایی فرار کرد میرود در جایی دیگر؛ یک فروشگاه ایجاد می کند با این حال ما تفاهم نامه ای با پلیس اماکن منعقد کرده ایم و همچنین در حال انعقاد تفاهم نامه ای با تعزیرات حکومتی هستیم تا این موضوع را به سامان برسانیم.

 

ابطالی تصریح کرد: وزارت صنعت هم باید در این زمینه به ما کمک کند و برای این افراد پروانه صادر نکند در این صورت به راحتی می شود با آنان برخورد کرد؛ بهرحال موفقیت ما در این زمینه در گرو همکاری سایر دستگاه هاست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10765 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد بازدید: 1694 ساعت: 7:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
7 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  بهترین و جدید‌ترین ضدآفتاب خوراکی

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.