از سرگیری واردات برنج هندی به ایران


پایگاه خبری لقمه: در ماه گذشته میلادی به دنبال پی سفر یک هیئت تجاری ۲۰ نفره هندی به تهران ، ایران احتمالا به زودی با انتشار بخشنامه ای، واردات برنج باسماتی از هند را از سر خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به دنبال سفر یک هیئت تجاری 20 نفره هندی به تهران در ماه گذشته میلادی، ایران احتمالا به زودی با انتشار بخشنامه ای، واردات برنج باسماتی از هند را از سر خواهد گرفت.

 

وزارت بازرگانی و صنعت هند با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «دولت ایران احتمالا به زودی بخشنامه ای در خصوص از سر گیری صدور مجوز برای واردات برنج صادر خواهد کرد.»

 

هیئت تجاری هندی با بخش های مختلف دولت ایران از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان توسعه تجارت و شرکت بازرگانی دولتی ایران نشست هایی را برگزار کرده است. این هیئت همچنین نشست هایی را با اتاق بازرگانی ایران و اتحادیه وارد کنندگان برنج ایران برگزار نموده است.

 

بر اساس این بیانیه: «مذاکرات انجام شده در مرتفع کردن تبلیغات منفی ای که در برخی رسانه های ایرانی مطرح شده و موجب ایجاد تردید در خصوص سلامت و ایمنی برنج هندی شده بود، موثر بود.»

 

ایران سالانه حدود یک میلیون تن برنج از خارج وارد می کند که حدود 700 هزار تن آن از هند وارد می شود.

 

ایران در طی سال های اخیر به یکی از مشتریان اصلی برنج باسماتی هند تبدیل شده است. اما در سال 16-2015، صادرات برنج باسماتی هند به ایران تقریبا به نصف کاهش یافت و از 1.1 میلیارد دلار به 571 میلیون دلار رسید. در نیمه نخست سال مالی جاری، صادرات برنج باسماتی هند به ایران به 356 میلیون دلار رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایندیا تایمز

کد: 10784 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن بازدید: 2162 ساعت: 8:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
3 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
7 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
8 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
9 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
11 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.