آجیل چه زمانی در برنامه غذایی کودکان قرار می گیرد؟


پایگاه خبری لقمه: آجیل منبع تامین مواد معدنی، اسیدهای چرب و برخی ویتامین‌های مفید است و اگر به میزان مناسب در برنامه غذایی روزانه کودکان قرار داده شود، می‌تواند در کنار تامین میزان قابل ملاحظه‌ای انرژی‌ به تکامل مغز کودک نیز کمک کند

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نکته مهم آن است که کودک تا ۶ ماهگی باید از شیر مادر تغذیه کند و تا یک سالگی هم باید شیر مادر را در کنار غذاهای کمکی مصرف کند بنابراین سؤال اینجاست که از چه زمان آجیل باید در برنامه غذایی کودک قرار گیرد؟    

پاسخ این سؤال به زمانی برمی‌گردد که کودک توانایی جویدن و بلع را پیدا می‌کندکه معمولا بعد از یک سالگی است اما از آنجا  که کودک در این سنین توانایی کمی در بلع دارد بهتر است تا ۳ سالگی آجیل به صورت پودر شده در اختیار کودک قرار گیرد.

در دید و بازدیدهای عید یکی از عادت‌های بد مهمان‌ها این است که وقتی ظرف آجیل و تنقلات را می‌بینند تا ظرف خالی را جلوی چشم‌شان نبینند به خوردن ادامه می‌دهند و دقت نمی‌کنند که مصرف آجیل نیز مانند دیگر خوراکی‌ها و موادغذایی باید به قاعده و اندازه باشد.

بهترین میزان برای مصرف آجیل یک مشت است و تفاوتی نمی‌کند که فرد بزرگسال یا خردسال باشد.

هر فردی متناسب با مشت بسته خود می‌تواند آجیل مصرف کند و این قاعده برای کودکان نیز مشابه است.

باید توجه داشته باشید که مصرف بی‌رویه و غیراصولی آجیل‌ها و دانه‌های روغنی می‌تواند موجب تجمع بیش از حد چربی در بدن و اضافه وزن شود بنابراین اگر این عادت از زمان کودکی در روند زندگی بچه‌ها نهادینه شود، مشکلات زیادی را برای آنها به همراه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تا سلامتی

کد: 10830 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند بازدید: 2293 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .