آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین


پایگاه خبری لقمه: روزهای اسفند به سرعت برق در حال گذرن و با چشم بر هم زدنی به تحویل سال نو میرسیم و باید پای سفره های هفت سین بشینیم. امکان نداره ایرانی باشی و سفره ی هفت سین نداشته باشی هرچند ساده و کوچیک.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امسال برخلاف سال های گذشته تدارک تزئینات هفت سینمو زودتر شروع کردم و تصمیم گرفتم که شما رو هم سهیم کنم شاید باب سلیقتون واقع شد. امروز آموزش ساخت یک کاسه نمدی رو میذارم که میتونه برای سفره هفت سین مناسب باشه.

 

آموزش ساخت ظروف نمدی برای سفره ی هفت سین


وسایل مورد نیاز برای ساخت کاسه نمدی:

 

پارچه ی نمدی به رنگ های دلخوا

مداد یا صابون خیاطی

سانتی متر

قیچی

نخ و سوزن

مروارید برای تزئین

 

 

مراحل ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین

در ابتدا دایره ای با قطر ۲۰ سانتی متر روی نمد بکشید. قطر دایره کاملا سلیقه ایه و برای داشتن ظروف کوچکتر یا بزرگتر باید ابعاد قطر دایره رو کم یا زیاد کنین.

 

 

 

دایره رو ببرید و مرکز اون رو مشخص کنید.

 

 

 

 

دو قطر دایره رو عمود بر هم رسم کنید و بین هر کدام از ربع دایره ها را به ۳ قسمت تقسیم کنید. در نهایت مانند تصویر زیر دایره ی شما به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میشود.

 

 

روی هر قطر به اندازه ی ۴ سانتی منر علامت زده و با قیچی ببرید.

 

 

 

برای اینکه دایره شکل کاسه رو به خودش بگیره باید قسمت های برش خورده رو به صورت یکی رو یکی زیر، روی همدیگه قرار بدین.

 

 

با نخ و سوزن شروع به دوختن کنید. محل دوخت یک سانتی متر با لبه ی دایره فاصله داره.

 

 

برای زیباتر شدن این کاسه های نمدی وقتی نخ در قسمت روی کار قرار میگیره از مروارید برای پوشوندن نخ استفاده کنید و این کار رو تا انتها ادامه بدین.

 

 

در آخر هم مرواریدی رو از نخ رد کرده و نخ باقی مونده رو به شکل پاپیون گره بزنید.

 

 

با رنگ های دلخواه و تزئینات متفاوت میتونین ظرف های زیبایی برای سفره ی هفت سین آماده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دونفره

کد: 10892 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 9879 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
خواص لیمو برای پوست به جای کرم و پمادهای گران قیمت برای پوست، می توان از لیمو استفاده کرد.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.