آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین


پایگاه خبری لقمه: روزهای اسفند به سرعت برق در حال گذرن و با چشم بر هم زدنی به تحویل سال نو میرسیم و باید پای سفره های هفت سین بشینیم. امکان نداره ایرانی باشی و سفره ی هفت سین نداشته باشی هرچند ساده و کوچیک.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امسال برخلاف سال های گذشته تدارک تزئینات هفت سینمو زودتر شروع کردم و تصمیم گرفتم که شما رو هم سهیم کنم شاید باب سلیقتون واقع شد. امروز آموزش ساخت یک کاسه نمدی رو میذارم که میتونه برای سفره هفت سین مناسب باشه.

 

آموزش ساخت ظروف نمدی برای سفره ی هفت سین


وسایل مورد نیاز برای ساخت کاسه نمدی:

 

پارچه ی نمدی به رنگ های دلخوا

مداد یا صابون خیاطی

سانتی متر

قیچی

نخ و سوزن

مروارید برای تزئین

 

 

مراحل ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین

در ابتدا دایره ای با قطر ۲۰ سانتی متر روی نمد بکشید. قطر دایره کاملا سلیقه ایه و برای داشتن ظروف کوچکتر یا بزرگتر باید ابعاد قطر دایره رو کم یا زیاد کنین.

 

 

 

دایره رو ببرید و مرکز اون رو مشخص کنید.

 

 

 

 

دو قطر دایره رو عمود بر هم رسم کنید و بین هر کدام از ربع دایره ها را به ۳ قسمت تقسیم کنید. در نهایت مانند تصویر زیر دایره ی شما به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میشود.

 

 

روی هر قطر به اندازه ی ۴ سانتی منر علامت زده و با قیچی ببرید.

 

 

 

برای اینکه دایره شکل کاسه رو به خودش بگیره باید قسمت های برش خورده رو به صورت یکی رو یکی زیر، روی همدیگه قرار بدین.

 

 

با نخ و سوزن شروع به دوختن کنید. محل دوخت یک سانتی متر با لبه ی دایره فاصله داره.

 

 

برای زیباتر شدن این کاسه های نمدی وقتی نخ در قسمت روی کار قرار میگیره از مروارید برای پوشوندن نخ استفاده کنید و این کار رو تا انتها ادامه بدین.

 

 

در آخر هم مرواریدی رو از نخ رد کرده و نخ باقی مونده رو به شکل پاپیون گره بزنید.

 

 

با رنگ های دلخواه و تزئینات متفاوت میتونین ظرف های زیبایی برای سفره ی هفت سین آماده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دونفره

کد: 10892 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 10104 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.