تورم بخش کشاورزی ۱۰ درصد کاهش یافت


پایگاه خبری لقمه: گزارش مرکز آمار ایران حاکی است که تورم تولیدکننده در بخش زراعت،باغداری و دامداری سنتی در پائیز ۹۵ نسبت به تابستان ۱۰.۳۹درصد کاهش و نسبت به پائیز ۹۴(تورم نقطه به نقطه)۳.۹۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از مرکز آمار ایران،  محاسبه شاخص قیمت تولید کننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی بر اساس سال پایه ۱۳۹۰ و در همان سال شروع شده است. گزارش حاضر به شاخص مذکور در پاییز ۱۳۹۵ اختصاص دارد.  بر این اساس شاخص قیمت تولید کننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی (برمبنای ۱۰۰=۱۳۹۰) در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر است با ۲۲۲.۴۶ که نسبت به فصل قبل ۱۰.۳۹ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳.۹۱ درصد افزایش یافته است. درصد تغییر چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) برابر  با ۲.۹۳ درصد است.

 

شاخص گروه­های اصلی

 

- شاخص گروه «غلات» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۵۶.۶۰ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۶.۵۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۵.۵۸ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «سبزیجات» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۰۷.۹۷ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱.۵۶ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۰.۲۶ درصد افزایش داشته است.

 

- شاخص گروه «میوه ها و میوه های آجیلی» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۱۶.۲۵ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱.۸۶ درصد کاهش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۰.۴۱ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «دانه ها و میوه های روغنی» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۲۲.۳۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸.۰۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۱۰.۷۰ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «محصولات نوشابه ای و ادویه ای»  در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۶۴.۴۱ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۳.۲۴ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۲.۹۲ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «توتون و تنباکو» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۸۸.۴۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۴.۰۶ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۱.۹۹ درصد افزایش داشته است.

 

- شاخص گروه «مواد خام طبقه بندی نشده» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۲۴.۴۹ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۹.۴۷ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۰.۱۷ درصد افزایش داشته است.

 

- شاخص گروه «حیوانات و محصولات حیوانی» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۱۶.۲۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸.۹۷ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۵.۳۷ درصد می باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10923 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين بازدید: 2675 ساعت: 8:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
6 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
10 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بهاری از دیدگاه طب سنتی سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار ...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت