پاستیل استخوان‌ساز است ؟


حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.

به گزارش لقمه، پاستیل از ژلاتین، شكر و مواد افزودنی تشكیل شده كه طعم‌های مختلف به آن اضافه می‌شود، اما ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی و پست‌ترین نوع پروتئین است و به هیچ عنوان كلسیم بدن را تامین نمی‌كند. 

این گزارش حاکی است پاستیل‌ها به علت اندازه‌ كوچك خود كم‌كالری و بی‌ضرر به نظر می‌آیند، اما كالری هر 100 گرم آن تقریباً با كالری 100 گرم چیپس برابر است. با این‌كه كالری 100 گرم پاستیل با یك وعده غذایی كامل برابر است در حالی كه هیچ ماده مغذی و خاصیتی برای بدن ندارد.

برخی فكر می‌كنند پاستیل برای بچه‌هایی كه علاقه‌ای به خوردن میوه ندارند، جایگزینی مناسب و مقوی است، اما پاستیل‌های میوه‌ای فقط اسانس و طعم‌دهنده‌های مصنوعی هستند.

جایگزین كردن پاستیل و خوراكی‌هایی مانند آن با وعده‌های غذایی به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود، زیرا این خوراكی‌ نه فقط مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی‌كند، بلكه به علت طعم شیرین و چربشان موجب به وجود آمدن احساس سیری كاذب می‌شود. در ضمن تركیبات ژلاتینی پاستیل به مخاط دهان و دندان‌ها می‌چسبد و احتمال پوسیدگی دندان‌ها را زیاد می‌كند. پس بهتر است به جای جویدن پاستیل صبر كنید در دهانتان آب شود و بلافاصله بعد از خوردن آن مسواك بزنید.


نقل از :ایران

کد: 3893 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 5067 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا خوردن پاستیل به بازسازی غضروف کمک می کند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
2 خطر پاستیل برای دندان کودکان ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
3 استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد
4 آیا پاستیل‌خورها قدبلند‌ترند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
5 آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
6 امکان ورود پاستیل‌های حاوی غضروف خوک به صورت قاچاق وجود دارد ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7 مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند
8 مصرف پاستیل و شکلاتی را که تبلیغ نمی‌کنیم از پفک بیشتر است ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۳ بهمن
9 خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.