غذاهای خواب آور را بشناسید!


پایگاه خبری لقمه: برای همه ما پیش آمده که بلافاصله بعد از غذا احساس می کنیم نیاز به خواب داریم. دلیلش هم می تواند خستگی بعد از یک روز کاری سخت باشد و هم غذاهایی که هر روز می خوریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سایت بدونیم ۹ غذای خواب آور را معرفی کرده است که احساس خواب آلودگی ایجاد می کنند به خصوص اگر با هم مصرف شوند:

 

محصولات لبنی

 

در میان محصولات لبنی پنیر سخت بیشترین تاثیر خواب آور را دارد زیرا حاوی مقدار زیادی کلسیم است.

 

بادام

 

بادام سرشار از تریپتوفان است. آمینو اسید تریپتوفان تولید ملاتونین که به هورمون خواب معروف است می کند. علاوه بر این بادام سرشار از منیزیم است که تنش های عضلانی را کاهش داده و احساس خواب آلود می دهد.

 

موز

 

شکر، پتاسیم و منیزیم یافت شده در موز باعث می شود تریپتوفان به آسانی وارد مغز شده و ایجاد احساس خواب آوری کند.

 

گردو

 

گردو تریپتوفان کمتری نسبت به بادام دارد اما منبع ملاتونین است. تحقیقات نشان داده است که گردو سطح این هورمون را در خون افزایش داده و ایجاد احساس خواب آلودگی می کند.

 

گیلاس

 

گیلاس حاوی مقدار زیادی ملاتونین است. خوردن یک مشت گیلاس تازه شاید زیاد تاثیری نداشته باشد اما خوردن یک لیوان آب گیلاس در کوتاه ترین زمان احساس خواب آلودگی می دهد.

 

چای بابونه

 

بابونه سرشار از گلیسین است. گلیسین آمینو اسیدی است که تاثیر آرام بخش دارد و عضلات و سیستم های عصبی را آرام می کند. با خوردن یک فنجان چای بابونه می توانید چشم ها را باز نگه داشته و به مسائل مهمی در زندگی تمرکز کنید.

 

تخمه کدو

 

تخمه کدو علاوه بر تریپتوفان حاوی مقدار زیادی منیزیم و زینک است. این محتویات تاثیر آرام بخش دارند و به سختی بعد از خوردن تخمه کدو میتوانید در مقابل چرت زدن مقاومت نشان دهید.

 

برنج سفید

 

برنج سفید حاوی شاخص قند خون بالایی است و ۳ تا ۴ ساعت بعد از خوردن آن باعث ایجاد احساس خواب آلودگی می شود.

 

ماهی

 

اسیدهای موجود در این ماهی ها تولید ملاتونین را بالا می برد و سطح هورمون استرس را در خون کاهش می دهد. تنها احساسی که بعد از خوردن این ماهی ها دارید این است که دلتان می خواهد بخوابید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 10949 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين بازدید: 1948 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.