قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی


پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به غذاهای هندی، دستور این غذای خوشمزه هندی را از دست ندهند. قیمه کاسالین طعمی آشنا با رگه هایی از تجربیات جدید برای ذائقه ما دارد. امیدوارم از چشیدن این غذا لذت ببرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علاقمندان به غذاهای هندی، دستور این غذای خوشمزه هندی را از دست ندهند. قیمه کاسالین طعمی آشنا با رگه هایی از تجربیات جدید برای ذائقه ما دارد. امیدوارم از چشیدن این غذا لذت ببرید.

 
طرز تهیه قیمه کاسالین و کیچری 
 
مواد لازم: 
 
پیاز                           2 عدد
روغن                        به مقدار لازم
سیر                          2حبه
زدچوبه و زنجبیل           به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده          نیم کیلو
 گشنیز خرد شد           یک قاشق
فلفل سبز خرد شد        5 عدد 
رب گوجه فرنگی           سه قاشق پر 
 
 
طرز تهیه:
 
1. دو پیاز بزرگ را چوب کبریتی و نازک خلال کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند دو حبه سیر له شده ، زردچوبه و کمی زنجبیل در صورت تمایل به آن اضافه کنید.
 
2. نیم کیلو گوشت چرخ شده را به پیاز داغ استفاده کنید و بگذارید قهوه ای شود  در برخی از نواحی هند گوشت را به شکل تکه ای می پزند. بنابراین اگر قصد دارید این غذا را تهیه کنید نگران نوع گوشتی که در منزل دارید نباشید. طبعا گوشت تکه ای برای پخت به زمانی بیشتری نیاز دارد.
 
3. یک قاشق گشنیز خرد شده ، 5 عدد فلفل سبز خرد شده و سه قاشق پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم کنید. بگذاربد خورش جا بیفتد .
 
4. برای تهیه برنج کیچری نیز یک عدد پیاز را خرد و سرخ کنید، نصف قاشق زنجبیل رنده شده، 2 حبه سیر رنده شده ، زردچوبه را بهمراه 7 پیمانه برنج خیس شده و یک و نیم پیمانه عدس را به مواد اضافه کنید و آنها را به آرامی هم بزنید.
 
5. به آرامی نیم لیتر آب جوش را طوری به مواد اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.
 
6. به غذا مدام سر بزنید و وقتی عدس ها پختند شعله را کم کنید و بگذارید تا برنج به آرامی دم بکشد.
 
 
7. این برنج برای سرو شدن با قیمه کاسالین تهیه می شود اما در هند این برنج به تنهایی و سرد برای صبحانه سرو می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :لیدیز

کد: 11048 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2728 ساعت: 2:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه 12 نوع خورش قیمه ۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان
2 قیمه چطور به غذای عزاداری تبدیل شد؟ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۰ مهر
3 فوت‌وفن غذاهای خوشمزه نذری از زبان باسابقه‌ترین آشپز پایتخت ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
4 دهان بازِ گردشگران خارجی برای قیمه ایرانی ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر
5 طرز تهیه خورش پیچاق قیمه غذای نذری اردبیل ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
6 نذری هایی که سلامت را نشانه می‌گیرند ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان
7 چطور قیمه به غذای نذری و عزاداری تبدیل شد؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
8 آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان
9 دستور پخت رشته پلو با قیمه سیب زمینی برای چهارشنبه سوری ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
10 معرفی هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.