طرح احیای دریاچه ارومیه با همکاری فائو


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد از همکاری های فائو در طرح احیای دریاچه ارومیه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، خوزه گراتسیانو داسیلوا مدیر کل سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در دیدار با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی بر عزم این سازمان جهت توسعه ببیشتر همکاری ها با ایران تاکید کرد.

 
وی با اشاره به همکاری های فائو در طرح احیای دریاچه ارومیه و امیدواری برای گسترش نتایج به دست آمده، از ایران خواست تا به کشورهای منطقه در حوزه های مختلف فنی و تحقیقاتی کشاورزی به ویژه در مبارزه با آفت زنجره خرما، کمک کند.
 
محمود حجتی نیز در این دیدار به افزایش ۶۰۰ درصدی تعداد و حجم اعتبارات پروژه های مشترک میان ایران و فائو درچهار سال گذشته اشاره کرد وگفت: ایران دست آوردهای چشمگیری در بخش کشاورزی داشته و ضریب خودکفایی کشور در محصولات مختلف افزایش و کسری تراز تجاری بخش کشاورزی نیز از منهای ۸ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۲ به منهای ۳ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی همچنین یادآور شد هم اکنون ۱۹ پروژه مشترک با فائو در بخش های مختلف از جمله شیلات، دانه های روغنی، جنگل، فناوری، دامپزشکی در دست اجرا است.
 
چهلمین اجلاس بین المللی فائو که با حضور نمایندگان و وزرای کشاورزی ۱۹۴ کشور عضو از امروز آغاز شده تا روز شنبه ۸ ژوئن (۱۷ تیر) ادامه خواهد داشت و اعضای شورای فائو و رئیس جدید شورای مستقل این سازمان (ICC) نیز انتخاب خواهند شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11091 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1863 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
4 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
5 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین شیوه مصرف مکمل ها لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... ...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
5 دلیل خوب برای مصرف نان نان برکت سفره‌ها و پایه و اساس تغذیه‌ی ما را تشکیل می‌دهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.