طرح احیای دریاچه ارومیه با همکاری فائو


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد از همکاری های فائو در طرح احیای دریاچه ارومیه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، خوزه گراتسیانو داسیلوا مدیر کل سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در دیدار با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی بر عزم این سازمان جهت توسعه ببیشتر همکاری ها با ایران تاکید کرد.

 
وی با اشاره به همکاری های فائو در طرح احیای دریاچه ارومیه و امیدواری برای گسترش نتایج به دست آمده، از ایران خواست تا به کشورهای منطقه در حوزه های مختلف فنی و تحقیقاتی کشاورزی به ویژه در مبارزه با آفت زنجره خرما، کمک کند.
 
محمود حجتی نیز در این دیدار به افزایش ۶۰۰ درصدی تعداد و حجم اعتبارات پروژه های مشترک میان ایران و فائو درچهار سال گذشته اشاره کرد وگفت: ایران دست آوردهای چشمگیری در بخش کشاورزی داشته و ضریب خودکفایی کشور در محصولات مختلف افزایش و کسری تراز تجاری بخش کشاورزی نیز از منهای ۸ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۲ به منهای ۳ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی همچنین یادآور شد هم اکنون ۱۹ پروژه مشترک با فائو در بخش های مختلف از جمله شیلات، دانه های روغنی، جنگل، فناوری، دامپزشکی در دست اجرا است.
 
چهلمین اجلاس بین المللی فائو که با حضور نمایندگان و وزرای کشاورزی ۱۹۴ کشور عضو از امروز آغاز شده تا روز شنبه ۸ ژوئن (۱۷ تیر) ادامه خواهد داشت و اعضای شورای فائو و رئیس جدید شورای مستقل این سازمان (ICC) نیز انتخاب خواهند شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11091 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1653 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
5 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
8 لزوم مقابله با افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع آذربایجان شرقی ۱۴۰۲ شنبه ۲ دي
9 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
نسخـه های طبیعی برای چاق‌ها اگر در گروه افرادی هستید كه شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.