لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها


پایگاه خبری لقمه: کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسئول فنی ماهر و مجرب به منظور نظارت و کنترل عوامل بهداشتی کلی و همچنین رعایت اصول و شرائط مناسب تولید در واحدهای تولید مواد غذائی فست فود (غذاهای آماده) ، موجب کاهش نگرانی از کیفیت غذا می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از سازمان غذا و دارو، وحیده شایگان افزود: باتوجه به اینکه تقریبا اغلب اقشار جامعه و به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان در گروه مصرف کنندگان عمده فست فودها قرار می گیرند، لازم است برای تولید فرآورده های غذایی سالم به موارد بهداشتی توجه لازم شود.

وی ادامه داد: توصیه می شود زمانی که مقدار روغن فرار به 15-25 درصد ظرفیت اصلی دستگاه رسید، روغن تخلیه شده و روغن جدید جایگزین شود . زمان مناسب تعویض روغن مانعی برای تشکیل اسیدهای چرب آزاد و سایر ترکیبات بیماری زا خواهد بود.
 
شایگان اضافه داد: دمای مناسب پخت و سرخ کردن، بسته به نوع و اندازه و مقدار ماده غذایی متغیر است اما بطور معمول دما به 160-200 درجه سانتی گراد می رسد. هرچه دمای پخت کمتر باشد آسیب کمتری به ساختار روغن، ماده غذایی و نهایتا به مصرف کننده وارد می شود.
وی اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای دنیا در رستوران های زنجیره ای مشهور که رضایت مشتری و کیفیت غذا کاملا جزو الزامات واحد تولیدی است ، سیستم HACCP (سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی) اجرایی شده است و در چنین واحدهایی، تمام زنجیره تهیه و تولید غذا تحت کنترل است.
 
کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو افزود:بنا بر نظریه سازمان جهانی بهداشت ، انسان سالم، محور توسعه بوده و تولید غذای سالم ، مطمئن و مغذی، اساس توسعه پایدار کشورها است.
شایگان ادامه داد: نیاز انسان به غذا مانند نیاز او به آب ، هوا، امنیت و ایمنی، امری حیاتی وغیرقابل چشم پوشی است بنابراین ضرورت دارد مراحل تولید مواد غذایی، تحت کنترل و نظارت افراد متخصص و کارشناس باشد تاغذای سالم دست مصرف کننده برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11101 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 2040 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
4 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
5 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
7 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
8 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
9 تضمین سلامت قلب با رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت