اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید


برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.

1- خودتان را وزن نکنید

احتمالا می دانید که وزن شما در ساعت های مختلف شبانه روز می تواند متفاوت باشد و تغییرات وزن به میزان یک کیلوگرم بر اثر نوشیدن آب کاملا طبیعی است. در صورتی که شب گذشته غذای زیادی خورده اید و غذا هم اندکی شور بوده است، بر اثر خوردن آب زیاد ممکن است صبح روز بعد با اضافه وزن مواجه شوید. از روی ترازو پایین بیایید و به جای اینکه به اضافه وزن فکر کنید، سعی کنید یک روز سالم را آغاز کنید. (می توانید ۴۸ ساعت را منتظر بمانید و ببینید که اثر آب از روی وزن شما کم شده است و شما به وزن عادی خود بازگشته اید.)

 

۲- خوردن صبحانه را فراموش نکنید

فکر می کنید از پرخوری دیشب هنوز سیر هستید و میل به خوردن صبحانه ندارید؟ بهتر است که صبحانه را کنار نگذارید. نخوردن صبحانه سبب می شود تا شما ناهار و یا شام بیشتری نسبت به وضعیت عادی میل کنید. تحقیقات نشان می دهد افرادی که صبحانه می خورند، نسبت به آنهایی که از صبحانه می گذرند، به مراتب سالم تر و دارای وزن کمتری هستند. اگر فکر می کنید با خوردن یک صبحانه سنگین به شما حالت تهوع دست می دهد، بهتر است تا اندکی میوه، یک نان تست و یا غلات مخصوص صبحانه را برای وعده خود انتخاب کنید.

 

۳- بیش از حد ورزش نکنید

حالا که پرخوری کرده اید و احساس گناه می کنید، نیازی نیست به یکباره تمرینات ورزشی خود را سنگین کنید و بیش از حد به بدن خود فشار بیاورید تا تمام کالری وارد شده را بسوزانید. اگر به طور متوسط ۲۰ دقیقه ورزش می کنید، همان ۲۰ دقیقه را به ورزش اختصاص داده و سعی کنید با اندکی پیاده روی سریع، احساس سنگینی را از خود دور نمایید. بدین ترتیب به به هضم غذایتان هم کمک کرده اید.

 

۴- خوابتان را کم نکنید

تحقیقات دانشگاه کلمبیا نشان می دهد که افرادی که بیشتر به دنبال غذاهای فست فود و شیرینی هستند، خواب کمتری نسبت به سایر افراد دارند و در واقع افرادی که ۸ ساعت در طی روز استراحت می کنند،‌ رژیم سالم تری دارند. علت این موضوع را می توان به کمبود انرژی مغز در اثر استراحت دانست. در این شرایط مغز سعی می کند این کمبود را با خوردن بیش از جبران کند.

 

۵- نگویید که هرگز فلان غذا را نخواهم خورد

شاید یکی از بدترین کارهایی که می توانید بعد از یک روز پرخوری انجام دهید، این است که به خودتان قول بدهید که دیگر غذایی را نخورید. قول دادن برای نخوردن غذاهای سرخ کرده و شیرنی جات چند روز و یا چند هفته ای بیشتر دوام نخواهد آورد و بهترین راه برای کنترل رژیم غذایی تان، خوردن آنها به حد متعادل است. بهتر است که به سرعت تصمیم نگیرید و به رژیم عادی خود بازگردید، هر زمان که احساس گناه از زیاده روی در غذا خوردن کردید، سعی کنید معده خود را با میوه و سبزیجات تازه پر کنید.

 

برگرفته از: Reader’s Digest

 




کد: 2128 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 5516 ساعت: 12:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
3 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
4 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7 بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
8 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
9 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.