بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی


پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مشغله های کار و  زندگی  در برخی از افراد موجب شده است تا کمتر رنگ و بوی غذای خانگی به مشامشان برسد. آنان مجبور هستند به سراغ غذاهای « فست فودی »، یعنی «غذای سریع» بروند. به همین دلیل شاهد رشد قارچ گونه رستوران ها و فست فود ها شده ایم. این موضوع را می توان به راحتی از طریق تعداد زیاد تبلیغاتی که در سطح شهر برای رستوران ها و فست فودها می شود و تردد زیاد پیک های موتوری حمل غذا دید.

 
بیشتر کسانی از غذاهای بیرون و سریع استفاده می کنند که هشت ساعت در بیرون از منزل مشغول به کار هستند. کسانی که مجبورند از این غذاها استفاده کنند.
 
جدا از افراد شاغل، خانواده ها نیز به غذاهای فست فودی و رستورانی تمایل نشان می دهند، کودکانی را در فست فود ها و رستوران ها شاهدیم که یک غذای کامل را می خورند و این موضوع در ترکیب فیزیکی آنان نیز نمایان است.
 
زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
 
فرزانه شاغل است در این رابطه می گوید: به دلیل مشغله زیادی که دارم، هر روز مجبورم غذاهای فست فودی بخورم، در گاهی از موارد دیگر میل به این غذا ها ندارم و مجبور می شوم گرسنه بمانم.  وقت نمی کنم غذای خانگی درست کنم و بخورم. هنگامیکه بوی غذای خانگی می آید بسیار دلم می خواهد.
 
حسام یکی دیگر از افرادی است که در این رابطه می گوید: متاهل هستم. همسرم خیلی غذا درست نمی کند. غذایی را هم که درست می کند خوشمزه نیست. مجبور می شوم تا از غذاهای بیرون استفاده کنم یا در بیشتر مواقع غذاهای فست فودی تهیه می کنم به منزل می برم تا حداقل گرسنه نمانیم.
وی ادامه می دهد: خودم می دانم که این غذاها بسیار ضرر دارد. بیشترین آسیبی که برای من دارد، اضافه وزنم است که تنفسم را هم دچار مشکل کرده است.
 
یکی دیگر از خانم های شاغلی که فرزندانش از غذای بیرون استفاده می کنند نیز می گوید: خیلی فرصت درست کردن غذا ندارم. چون از منزل دور هستم کودکانم علاقه زیادی دارند از بیرون غذا سفارش دهند، حتی گاهی از این مسئله سواستفاده می کنند و می گویند چون تو نیستی باید برای ما پیتزا سفارش بدهی. با وجود اینکه گاهی غذا درست می کنم می بینم به دلیل اینکه غذای فست فودی و رستورانی زیاد خورده اند عادت کرده اند و وعده فردا را از من می گیرند تا از بیرون غذا سفارش دهند. چون من خیلی از ساعت ها درکنارشان نیستم فکر می کنم با این روش می توانم جبران کنم. می دانم اشتباه است اما گاهی چاره ای برایم باقی نمی ماند.
 
اقبال به سوی غذاهای پرچرب، فست فودی و بیرونی که مشخص نیست از چه موادی استفاده می کنند روزانه در حال افزایش است. غذاهایی که بسیاری از کارشناسان غذایی خوردن آن را منع می کنند و علت بسیاری از بیماری های را در آن می دانند.  این موضوع موجب می شود تا بوی  غذاهای خانگی و سنتی  که سالم نیز هستند کمتر از خانه ها بیاید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 11105 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 3885 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
6 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
7 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
8 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  ویتامین D و بیماری سل

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.