بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی


پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مشغله های کار و  زندگی  در برخی از افراد موجب شده است تا کمتر رنگ و بوی غذای خانگی به مشامشان برسد. آنان مجبور هستند به سراغ غذاهای « فست فودی »، یعنی «غذای سریع» بروند. به همین دلیل شاهد رشد قارچ گونه رستوران ها و فست فود ها شده ایم. این موضوع را می توان به راحتی از طریق تعداد زیاد تبلیغاتی که در سطح شهر برای رستوران ها و فست فودها می شود و تردد زیاد پیک های موتوری حمل غذا دید.

 
بیشتر کسانی از غذاهای بیرون و سریع استفاده می کنند که هشت ساعت در بیرون از منزل مشغول به کار هستند. کسانی که مجبورند از این غذاها استفاده کنند.
 
جدا از افراد شاغل، خانواده ها نیز به غذاهای فست فودی و رستورانی تمایل نشان می دهند، کودکانی را در فست فود ها و رستوران ها شاهدیم که یک غذای کامل را می خورند و این موضوع در ترکیب فیزیکی آنان نیز نمایان است.
 
زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
 
فرزانه شاغل است در این رابطه می گوید: به دلیل مشغله زیادی که دارم، هر روز مجبورم غذاهای فست فودی بخورم، در گاهی از موارد دیگر میل به این غذا ها ندارم و مجبور می شوم گرسنه بمانم.  وقت نمی کنم غذای خانگی درست کنم و بخورم. هنگامیکه بوی غذای خانگی می آید بسیار دلم می خواهد.
 
حسام یکی دیگر از افرادی است که در این رابطه می گوید: متاهل هستم. همسرم خیلی غذا درست نمی کند. غذایی را هم که درست می کند خوشمزه نیست. مجبور می شوم تا از غذاهای بیرون استفاده کنم یا در بیشتر مواقع غذاهای فست فودی تهیه می کنم به منزل می برم تا حداقل گرسنه نمانیم.
وی ادامه می دهد: خودم می دانم که این غذاها بسیار ضرر دارد. بیشترین آسیبی که برای من دارد، اضافه وزنم است که تنفسم را هم دچار مشکل کرده است.
 
یکی دیگر از خانم های شاغلی که فرزندانش از غذای بیرون استفاده می کنند نیز می گوید: خیلی فرصت درست کردن غذا ندارم. چون از منزل دور هستم کودکانم علاقه زیادی دارند از بیرون غذا سفارش دهند، حتی گاهی از این مسئله سواستفاده می کنند و می گویند چون تو نیستی باید برای ما پیتزا سفارش بدهی. با وجود اینکه گاهی غذا درست می کنم می بینم به دلیل اینکه غذای فست فودی و رستورانی زیاد خورده اند عادت کرده اند و وعده فردا را از من می گیرند تا از بیرون غذا سفارش دهند. چون من خیلی از ساعت ها درکنارشان نیستم فکر می کنم با این روش می توانم جبران کنم. می دانم اشتباه است اما گاهی چاره ای برایم باقی نمی ماند.
 
اقبال به سوی غذاهای پرچرب، فست فودی و بیرونی که مشخص نیست از چه موادی استفاده می کنند روزانه در حال افزایش است. غذاهایی که بسیاری از کارشناسان غذایی خوردن آن را منع می کنند و علت بسیاری از بیماری های را در آن می دانند.  این موضوع موجب می شود تا بوی  غذاهای خانگی و سنتی  که سالم نیز هستند کمتر از خانه ها بیاید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 11105 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 3960 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
9 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.