افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی/عرضه جگر گرم ممنوع شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه این نوع گوشت حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده است، گفت: حدود یک ماه است که جگر گوسفندی نیز قبل از عرضه به بازار باید ۲۴ ساعت در پیش سرد قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اصغر ملکی در گفتگویی از افزایش قیمت گوشت گوشت گوسفندی در هفته جاری خبر داد و اظهارداشت: طی هفته جاری  این نوع گوشت بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده و در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان حدود ۴۱ تا ۴۲ هزار تومان است.  

 
وی با اشاره به واردات گوشت از استرالیا در حال حاضر، تصریح کرد: برای کنترل بازار گوشت نیازمند هستیم که واردات افزایش یابد، با توجه به اینکه الان فصل تابستان و هوا گرم است و ما با کمبود مواجه هستیم.  
 
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی دلایل کمبود دام را مورد اشاره قرار داد و گفت: طی ۳ الی ۴ سال اخیر با کشتار بی رویه دام های مولد در کشور مواجه هستیم که این مساله ما را با مشکل روبرو کرده است.  
 
ملکی درباره دلیل این کشتار افزود: ما نمی دانیم دلیل این کار چیست؟ هر کجا که مسئولان را ببینیم به آنان اطلاع رسانی می کنیم اما تاکنون برخورد جدی با عاملان این مساله نشده است.  
 
وی تاکید کرد: در صورت عدم جلوگیری؛ این کار در سالهای آینده ما را با معضل جدی روبرو خواهد کرد.  
 
وی در پاسخ به سوال درباره واردات ۴هزارتن گوشت از مغولستان که دیروز توسط خبرگزاری مغولستان اعلام شده بود، گفت: از این موضوع اطلاعی ندارم.
 
ملکی از دیگر دلایل گرانی گوشت گوسفند به قاچاق دام به کشور قطر اشاره کرد و گفت: همچنین قیمت جگر گوسفندی به دلیل شیوع تب کریمه و عدم استقبال مردم کاهش یافته و همین مساله نیز یکی از دلایل گرانی قیمت گوشت گوسفندی است.  
 
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه از حدود یک ماه پیش جگر گوسفند نیز مانند گوشت قبل از عرضه به بازار ۲۴ ساعت در پیش سرد قرار می‌گیرد و سپس به بازار عرضه می شود، افزود: این اقدام باعث می شود که هیچ مشکلی در جگر وجود نداشته باشد و مردم بتوانند با خیال راحت آن را مصرف کنند؛ توصیه ما به مردم این است که جگر را نیز مانند گوشت از مراکز مجاز خریداری کنند تا مشکلی برای آنها پیش نیاید.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11111 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2060 ساعت: 11:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.