صادرات دام زنده باید از سر گرفته شود/نبود نظارت جدی، عامل گران فروشی گوشت در بازار


پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: در شرایطی که با مازاد دام روبرو هستیم از معاونت امور بازرگانی وزارت جهاد تقاضا داریم که در جهت رفع موانع صادراتی اقدام نماید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از توقف صادرات دام خبر داد و گفت: در شرایطی که با مازاد دام روبرو هستیم از معاونت امور بازرگانی وزارت جهاد تقاضا داریم که در جهت رفع موانع صادراتی اقدام نماید تا بتوانیم سهم کشور در بازارهای هدف را افزایش دهیم.

 
وی با اشاره به آخرین وضعیت صادرات گوشت به قطر افزود: با وجود توقف صادرات برخی بازرگانان پس از انعقاد قرارداد با تجار قطر اقدام به صادرات لاشه از اوراسیا به این کشور نمودند .
 
پوریان ادامه داد: علی رغم توزیع انبوه لاشه وارداتی در کنار تولید داخلی با نوسانات قیمت در قصابی ها روبرو هستیم که این امر ناشی از نبود نظارت و برخورد های جدی با متخلفان امر است .
 
رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده از توزیع روزانه 100 تن لاشه وارداتی جهت تنظیم بازار خبر داد و اضافه کرد: براین اساس هر کیلو لاشه با نرخ 29 هزار تومان به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل داده می شود که درنهایت با قیمت 33 هزار و 500 الی 34 هزار تومان باید به مصرف کننده عرضه شود.
 
وی با اشاره به کاهش نرخ دام زنده درب دامداری تصریح کرد: علی رغم آنکه هر کیلو دام زنده سبک با نرخ 14 هزار تومان توزیع می شود اما همچنان شاهد گران فروشی در بازار هستیم که این امر ناشی از نبود برخورد جدی با سودجویان است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11205 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 2286 ساعت: 10:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
پوست خود را شاداب کنیم سلامت پوست تاثیر بسزایی در شادابی چهره شما دارد.با خوردن مواد غذایی زیر چهره خود را شاداب تر کنید.
آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.