الگوی مصرف زعفران دنیا را باید تدوین کنیم/کاهش٦٠٠هزار تومانی قیمت


پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه زعفران در حدود دو ماه اخیر حدود ٦٠٠ هزار تومان ارزان شده و روند کاهشی آن ادامه دارد، گفت: باید برای این محصول در دنیا الگوی مصرف تعریف کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی حسینی در گفتگویی با بیان اینکه قیمت زعفران در بازار همچنان روند کاهشی دارد، افزود: در دو هفته اخیر قیمت این کالا  بین ١٠٠ تا ٢٠٠ هزار تومان و در ٢ ماه گذشته بین ٥٠٠ تا ٦٠٠ هزارتومان ارزان شده است.

 
وی  با اشاره به اینکه ٢٠ مهر برداشت زعفران نو آغاز می شود و اوایل آبان ماه اوج برداشت آن است، گفت: در حال حاضر افزایش عرضه به بازار  دلیل ارزانی محصول است چون فرصت طلبان ترسیده اند محصولاتی که دپو کرده اند روی دستشان بماند بنابراین آنها را وارد بازار می کنند.
 
این عضو شورای ملی زعفران با انتقاد از به روز نبودن آمار صادرات، ادامه داد: صادرات روند عادی خود را دارد اما واقعیت این است که ما سال گذشته بیش از ٣٠٠ تن زعفران تولید کردیم؛  روندی که ما در پیش گرفته ایم افزایش تولید و کاهش قیمت است که این به نفع مان نیست.
 
حسینی اضافه کرد:  روند تولید ما بدون مرز و وظیفه مان است که الگوی مصرف زعفران را در دنیا تعریف کنیم تا سرانه مصرف این محصول افزایش یابد چراکه در آینده ای نزدیک ما تولیدی حدود ٥٠٠ تن خواهیم داشت و باید فکری برای آن داشته باشیم.
 
به گفته وی زعفران هنوز جایگاه مناسبی برای مصرف و صادرات ندارد و این از دغدغه های ماست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11328 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲ مرداد بازدید: 1151 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
2 شرط رایگان شدن برق مشترکان ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ شهريور
3 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 رابطه خواب با رژیم غذایی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
5 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
6 تصویب دو سند مهم در شورای‌عالی آب ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
7 گندم کاران با اجرای الگوی کشت یارانه‌های کشت دریافت می‌ کنند ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۴ مهر
8 علت تاخیر در ابلاغ الگوی کشت چه بود/ هیچ کوتاهی نداشتیم ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر
9 اختصاص یارانه برای اجرای الگوی کشت در کشور/ غذا امروز ابزار قدرت است ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۰ مهر
10 شهرداری در مصرف منابع آبی روش صرفه‌جویانه داشته باشد ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
11 کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.