4 سبزیجاتی که با پختن، خاصیت بیشتری دارند؟


پایگاه خبری لقمه: بر خلاف تصور عموم که حرارت دادن و پختن سبزیجات منجر به از دست رفتن ویتامین ھا آنزیم ھای مفید موجود ‏آن‌ها می‌شود، ‏تحقیقات نشان می دھند که پختن در مواردی با از بین بردن دیواره سلولی سبزیجات، جذب مواد ‏مغذی موجود در آنها را آسان‌تر ‏می‌کند.‏

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در اینجا 4 نمونه سبزی که با حرارت دیدن، خاصیت سلامتی ‏بیشتری دارند، ‏معرفی شده‌اند:‏

 

ھویج: پختن ھویج در واقع، میزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که برای تقویت سلامت چشم ضروری است، در ‏بدن افزایش می ‏دھد.‏


گوجه فرنگی: خوردن گوجه فرنگی به صورت خام باعث می‌شود که فقط ۴ درصد از آنتی اکسیدان فوق العاده ‏ارزشمند لیکوپن بھرمند ‏شویم. علت این است که دیواره سلولی سلول ھای گوجه فرنگی، ضخیم است و جذب ‏لیکوپن را برای بدن سخت می‌کند.‏
 

اسفناج: اسفناج به عنوان منبع آھن شھرت دارد. اما در کنار آھن، مواد مغذی ارزشمند دیگری نیز هست. مثلاً اسفناج حاوی فولات است که یک ویتامین ضروری برای بدن است. مصرف اسفناج به صورت بخارپز، مقدار فولات اون ‏را کاھش ‏نمی دھد. پختن اسفناج باعث می‌شود که کمی چروکیده شده و حجم اون کمتر به نظر برسد. در نتیجه ‏مقدار بیشتری اسفناج را مصرف ‏می‌کنیم و فولات بیشتری را وارد بدن می‌کنیم.‏
 

کدو تنبل: کدو تنبل ھم مانند ھویج، مملو از آنتی اکسیدان ھایی مثل بتا کاروتن است و وقتی که پخته می‌شود، ‏جذب آنتی اکسیدان ھای ‏آن راحت‌تر انجام می‌شود.‏

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 11350 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 1546 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
8 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
11 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن سالاد بدون روغن ممنوع جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.