توافق تجارت آزاد مالزی با ایران تا آخر سال/ نگرانی از سیل عظیم واردات روغن پالم به کشور


پایگاه خبری لقمه: در حالی معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی از امضای قرارداد تجارت آزاد با ایران تا پایان امسال خبر می‌دهد که بزرگ‌ترین هدف آنها افزایش صادرات روغن پالم است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل داستار، معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی اعلام کرد: مالزی انتظار دارد که قرارداد تجارت آزاد با هنگ کنگ و ایران تا آخر امسال امضا کند.

 
وی گفت: مالزی 13 قرارداد تجارت آزاد با کشورهای آسه آن و شرکایش امضا کرده است.
 
معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی گفت: «ما نیاز داریم تا سرعت انجام توافقات تجارت آزاد را با توجه به اقتصاد در حال رشد منطقه افزایش دهیم.»
 
وی در دانشگاه پوترا مالزی به خبرنگاران گفت: علاوه بر امضای تجارت آزاد با این دو کشور، توافق تجارت آزاد با کشورهای اتحادیه اروپا هم روبه گسترش است.
 
معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی از این جهت که اتحادیه اروپا سیاست دوگانه درباره روغن پالم دارد، ابراز نگرانی دارد. در حال حاضر اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین بازار روغن پالم مالزی است و در سال 2016 ده میلیارد «رینگیت مالزی» به این کشور از این محصولات صادر کرده است.
 
وی ابراز امیدواری کرد که توافق تجاری آزاد مالزی با 27 کشور اتحادیه اروپا از 10 درصد فعلی به 20 تا 30 درصد افزایش یابد. اتحادیه اروپا سومین شریک تجاری مالزی است که حجم تجارت آنها در ماه ژانویه 9.7 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
 
به گزارش فارس، طی یکی،‌دو سال گذشته سیل واردات روغن پالم از کشورهایی مانند مالزی، وزارت بهداشت و درمان کشور را وادار کرد تا درباره مضرات این روغن به مردم توصیه کند و محدودیت‌هایی را برای واردات این نوع روغن در کشور اعمال کند.
 
مصرف روغن پالم باعث افزایش چربی و کلسترول می‌شود
 
مصرف روغن پالم به دلیل دارا بودن اسید چرب اشباع بالا موجب افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق می‌شود.
 
روغن پالم نوعی روغن گیاهی است که مقدار اسید چرب اشباع آن حداقل 50 درصد است.
 
روغن‌هایی مثل پالم دارای اسید چرب اشباع بالا هستند، چنین روغن‌هایی می‌توانند باعث بالا رفتن چربی خون، افزایش کلسترول بد و در نهایت موجب گرفتگی و انسداد عروق شوند و این در حالی است که بیماری‌های قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11455 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد بازدید: 1707 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!