جوشاندن آب معدنی ممنوع!


کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.

به گزارش لقمه، مهندس کاظم قوشچی در گفت‌و‌گویی درباه ظروف پلاستیکی آب معدنی گفت: امروزه حجم زیادی از آب‌های معدنی در جامعه مصرف می‌شود که در حالت عادی این ظروف پلاستیکی آب معدنی بهتر است کمتر مصرف شود، اما در مواقعی که آب معدنی یخ ببندد یا جوشانده شود و یا در مقابل نور مستقیم شدید خورشید قرار بگیرد، ماده "مونیمر" آزاد کرده و داخل بطری آب می‌شود که سرطان‌زا است.

وی ادامه داد: توصیه اکید داریم که خانواده‌ها سعی کنند آب را در داخل بطری شیشه‌ای یا استیل قرار دهند تا سلامت آن حفظ شود و به هیچ وجه آب را داخل بطری پلاستیکی قرار ندهند؛ همچنین نگهداری طولانی مدت آب معدنی نیز توصیه نمی‌شود.

این کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی، ارزان بودن قیمت پلاستیک را عاملی برای تولید این بطری‌ها دانست و افزود: ظروف پلاستیکی به دلیل ارزانی و حمل و نقل راحت، مورد استفاده تولیدکنندگان آب معدنی قرار گرفته است، ولی متاسفانه همین موضوع عامل سرطان در بدن می‌شود و سلامت افراد را تحت شعاع خود قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: متاسفانه در مبحث آب که نیاز روزانه مردم است ظروف آب طبیعی و آب آشامیدنی در بازار مجزا و مشخص از هم نیست و مصرف کننده نمی‌داند کدام آب از سلامت بیشتری برخوردار است.

کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی در پایان افزود: توصیه اکید ما درباره آب‌های بطری‌های بسته‌بندی شده این است که بیش از اندازه حرارت ندهند یا فریز نکنند تا یخ بزند، جلوی نور خورشید قرار ندهند و مجوز وزارت بهداشت و درمان را داشته باشند. همینطور نباید صد در صدر آب مصرفی روزانه را از آب‌های بسته‌بندی شده قرار دهیم.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سینانیوز

کد: 7948 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 17901 ساعت: 1:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.