داروی گیاهی «ضد سینوزیتی» به بازار می‌آید


پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های گیاهی جهاد دانشگاهی استان اردبیل موفق به تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود خروشی، مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر عمده‌ترین راه برای درمان یا بهبود سینوزیت استفاده از آنتی‌بیوتیک است که متاسفانه در بدن مقاومت ایجاد می‌کند.

 
وی افزود: به این معنا که برای درمان‌های ساده‌تر نیز مجبور هستیم دوز آنتی‌بیوتیک را افزایش داده و یا نوع دارو را تغییر دهیم که مجددا مقاومت دارویی را به دنبال دارد.
 
خروشی تصریح کرد: ما توانستیم داروی ضد سینوزیتی با ترکیب صد در صد گیاهی تولید کنیم که مشابه خارجی نیز ندارد.
 
این محقق با بیان اینکه دوره درمان 20 تا 30 روز است، گفت: برای تولید این دارو از گیاه سیاه‌دانه و رزماری استفاده شده که عمده‌ترین بهره‌گیری از این دارو قطره ضد اختناق است.
 
وی ادامه داد: این دارو سینوس‌ها را باز می‌کند و تخلیه کننده سینوس‌ها است و می‌تواند برونش‌ها را از بازگشت سه باکتری مهم عامل سینوزیست مصون کند.
 
خروشی یادآور شد: این دارو روی 300 بیمار در سه بیمارستان زیر نظر متخصص گوش و حلق و بینی تست شده که برای سینوزیت‌های حاد پاسخ خوبی گرفتیم.
 
مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور با بیان اینکه استفاده از این دارو برای شرایط حاد 40 درصد پاسخ داده، اما معمولا سینوزیت حاد تحت جراحی درمان می‌شود، اظهار کرد: توصیه ما این است که مصرف دارو تحت نظر پزشک باشد، زیرا برخی از بیماری‌ها همچون آسم علائمی مشابه سینوزیت از جمله تنگی نفس دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11479 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 2668 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
3 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
4 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
10 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.