توصیه‌های غذایی در مسافرت


پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مصرف تغذیه به هنگام سفر تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، خدیجه حمیدیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: مسافران باید از مصرف مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت خام، تخم‌مرغ و خامه که به سرعت در شرایط نامناسب فاسد می‌شوند، خودداری کنند. این مواد غذایی می‌توانند سلامت افراد را تهدید کرده و موجب بروز بیماری‌های گوارشی و سایر مشکلات بهداشتی شوند.

 
وی افزود: به جای غذاهای فاسدشدنی، از مواد غذایی با ماندگاری بالا استفاده شود. نان، پنیر، میوه‌های خشک و سایر خوراکی‌هایی که مدت زمان نگهداری طولانی دارند، بهترین گزینه‌ها برای سفرهای طولانی به شمار می‌روند. این مواد غذایی علاوه بر ماندگاری بالا، در شرایط مختلف به راحتی قابل نگهداری و مصرف هستند.
 
حمیدیان همچنین بر اهمیت استفاده از ظروف مناسب برای حمل مواد غذایی تاکید کرد و گفت: استفاده از یخدان‌ها و جعبه‌های مخصوص حمل مواد غذایی می‌تواند به حفظ سلامت غذا کمک کند. این ظروف کمک می‌کنند تا دما و شرایط نگهداری مواد غذایی حفظ شود و از فساد آنها جلوگیری گردد.
 
وی افزود: آب آشامیدنی سالم و مواد غذایی خانگی از مطمئن‌ترین گزینه‌ها برای سفر هستند و مسافران باید از خرید غذاهای جاده‌ای مشکوک، به‌ویژه کنسروهایی که بوی غیرطبیعی دارند یا طعم آنها تغییر کرده است، پرهیز کنند.
 
حمیدیان تاکید کرد: مسافران باید از مصرف مواد غذایی که شرایط نگهداری آنها نامناسب است، خودداری کنند. غذاهای باز شده که در دمای اتاق نگهداری شده‌اند، می‌توانند خطرات بهداشتی برای مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشند. بنابراین، توصیه می‌شود که برای حفظ سلامتی، تنها از مواد غذایی بسته‌بندی شده و بهداشتی استفاده شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15805 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين بازدید: 36 ساعت: 10:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3 توصیه های جدی سازمان دامپزشکی در مورد تب کریمه کنگو ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
4 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
5 کاهش شدید دما در ۲۲ استان و هشدار قرمز به کشاورزان/ چطور باغات یخ نزنند ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
7 توصیه‌های تغذیه‌ای برای قبل از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
8 توصیه‌های بعد از واکسیناسیون کرونا/ فواید واکسن بیشتر از عوارض احتمالی نادر آنهاست ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
9 توصیه‌هایی برای کاهش آسیب‌های روانی کرونا بر کودکان ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
10 توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت