سبزی‌ پرخاصیت برای بدن که نوعی اثر منفی بر مغز می گذارد


پایگاه خبری لقمه: اسفناج، یکی از سبزی‌های بسیار پرخاصیت برای بدن است که می‌تواند نوعی اثر منفی بر مغز گذاشته و سبب ابتلای افراد به یکی از شایع‌ترین بیماری‌های قرن حاضر شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان به تازگی دریافته اند مصرف سبزیجات حاوی آهن از جمله اسفناج می‌تواند در مغز فرآیندی شبیه به زنگ زدگی سطح فلزات ایجاد و زمینه ساز ابتلا به بیماری آلزایمر شوند.

محققان با بررسی بر روی افراد میانسال و سالمند دریافته اند چنانچه سطح آهن خون و پروتئین بتا آمیلوئید در خون بالا باشد امکان ابتلا به آلزایمر در فرد بیشتر وجود دارد و برعکس هرچه سطح آهن خون کمتر باشد خطر ابتلا به این بیماری کمتر است.
 
کارشناسان بر این اساس در حال طراحی دارویی برای مقابله و درمان آلزایمر هستند که بتواند زنگ زدگی و مرگ سلول‌های مغزی را از بین ببرد.
بیماری آلزایمر از جمله رایج‌ترین اشکال زوال مغزی است که اکنون دردنیا میلیون‌ها نفر به آن مبتلا هستند و کارشناسان تخمین می‌زنند در صورت عدم برنامه ریزی صحیح برای کنترل و مبارزه با آن درسال‌های آینده به یک چالش جهانی تبدیل شود.
 
محققان کانادایی که در خصوص اثر سبزیجات حاوی آهن بر رنگ زدن سلول‌های مغزی تحقیق می‌کنند دارویی به نام PMN۳۱۰ antibody تولید کرده اند که عوارض جانبی بر بدن انسان ندارد و می تواند به بازسازی سلول‌های مغزی بپردازد، کارشناسان امیدوار هستند این دارو پس از انجام آزمایشات موفقیت آمیز در سال ۲۰۲۵ وارد بازار‌های جهانی شود.
 
پژوهشگران اکنون در حال بررسی اثرات دارو‌های ضد آهن برروی بیماران مبتلا به آلزایمر هستند، اما تا زمان به دست آوردن نتایج قطعی توصیه می‌کنند افراد تغییری در رژیم غذایی خود ندهند و تنها اگر دچار اختلال حافظه شده اند تا حدی کمتر از زمان عادی از سبزیجات حاوی آهن یا مکمل‌های ویتامینی تحت نظارت پزشک استفاده کنند.
 
دلیل کارشناسان برای مصرف مواد غذایی حاوی آهن به افراد این است که به نظر نمی‌رسد سطح آهن موجود در خون ربطی به پدیده زنگ زدگی سلول‌های مغزی داشته باشد و تحقیقات در این خصوص برای کسب نتایج قطعی ادامه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 11500 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2666 ساعت: 9:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
8 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
11 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه! تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.