بیماریهایی که با مصرف اشتباه ماست به آن مبتلا میشوید!


پایگاه خبری لقمه: یک‌ فچهارم ماست را اسید لاکتیک تشکیل می‌دهد؛ اسید لاکتیک موجود در ماست‌ اسیدوز در بدن ایجاد می‌کند؛ این اسیدوز شدن به چند قسمت از بدنتان آسیب می‌رساند‌: ریه، کلیه‌ها و مغز و اعصاب. برای مصرف ماست‌ تدابیری باید در نظر گرفته شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروزه خوردن ماست کنار غذا برای خیلی‌ها یک عادت شده اما باید دانست که طبیعت ماست، سرد و تر بوده و اسید لاکتیک موجود در آن‌، خطرات زیادی به‌دنبال دارد.

 
متأسفانه بعضی از پزشکان، در طب نوین، به بیماران بلغمی یا سودایی، مصرف لبنیات را تأکید می‌کنند در حالی که از نقطه‌نظر طب سنتی این تجویز پزشکان آکادمیک کاملاً اشتباه است؛ ماستی که چکیده نباشد طبیعتش نسبت به ماست چکیده سردتر است.
 
بهتر است به‌منظور مصرف ماست‌، تدابیری در نظر گرفته شود.یک‌چهارم ماست را اسید لاکتیک تشکیل می‌دهد؛اسید لاکتیک موجود در ماست‌، اسیدوز در بدن ایجاد می‌کند؛ این اسیدوز شدن، به چند قسمت از بدنتان آسیب می‌رساند‌: ریه، کلیه‌ها و مغز و اعصاب.
 
در مورد ریه باعث به نفس‌نفس افتادن می‌شود تا هیدروژن را خارج کنید، یکی هم کلیه شما که فرسوده می‌شود تا این حالت اسیدی ماست را خارج کند و  فعالیت نورونهای مغزی را کم می‌کند.
 
از دیگر مضرات ماست چکیده‌نشده می‌توان به چند مورد اشاره کرد از جمله: پوکی استخوان و سائیدگی استخوانها، شب‌ادراری در کودکان، یبوست در روده‌ها، ناراحتیهای اعصاب و روان، صرع (برای کسانی که طبع سرد دارند)، عرق کردن زیاد (کف دست، زیر بغل، کف پا) آلرژی‌، آرتروز، رماتیسم، همچنین قدرت سیستم ایمنی بدن را کم می‌کند و خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه ایجاد می‌کند و نمی‌توانید روی صندلی بنشینید.
 
برای کم کردن عوارض جانبی ماست معمولی‌، آن را با مصلح مصرف کنید؛ مصلحات ماست شامل‌: موسیر، نعناع، پونه، زنیان، کاکوتی و گل محمدی هستند.توصیه و تأکید می‌کنم از خوردن ماست با ماهی، ماست با ترشیجات، ماست با اسفناج (بورانی) اکیداً خودداری کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11515 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 1943 ساعت: 10:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
3 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
4 نظارت بر گرانفروشی و بهداشت در ماست بندی ها تعطیل است ۱۴۰۱ جمعه ۳ تير
5 کاهش قدرت خرید مردم باعث رونق ماست بندی ها شده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
6 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
7 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
8 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
9 طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.