تسکین بیماری های روده با مصرف شکلات


پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد خوراکی غنی از پروتئین نظیر شکلات، مغزیجات آجیلی، تخم مرغ، دانه ها، حبوبات، مرغ، ماست و پنیر به تسکین بیماری های روده کمک می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مصرف غذاهای غنی از پروتئین مانند گردو، تخم مرغ، دانه ها، لوبیا، مرغ، ماست، پنیر و حتی شکلات ممکن است موجب تقویت محیط روده تحریک پذیر شود که می تواند به تسکین افراد مبتلا به درد شکمی و اسهال به دلیل بیماری های التهابی روده کمک کند.

 
این مواد غذایی حاوی مقدار قابل ملاحظه ای تریپتوفان- اسید آمینه مورد استفاده در ساخت پروتئین ها- هستند که تغذیه موش ها با آن، منجر به رشد سلول های ایمنی بدن و در نهایت تقویت روده شد.
یافته های این تحقیق نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از پروتئین، باعث ظهور سلول های ایمنی در «Lactobacillus reuteri» می شود، باکتری ای که به طور معمول در روده زندگی می کند و سیستم ایمنی روده را قوی تر و کمتر التهابی می کند.
 
به گفته مارکو کالونه، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واشنگتن، «یافته های ما نشان داد هر چقدر تریپتوفان در رژیم غذایی موش ها بیشتر بود، آنها دارای سلول های ایمنی بیشتری بودند.»
 
تیم تحقیق موشهای را که از زمان تولد تحت شرایط استریل زندگی کرده و عاری از میکروب بودند، بررسی کرد. وقتی که «Lactobacillus reuteri» به این موش ها داده شد، سلول های ایمنی شان افزایش یافت.
بعلاوه زمانی که تریپتوفان در خوراک موش ها دو برابر شد، تعداد این سلول ها حدود ۵۰ درصد افزایش یافت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11525 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 1989 ساعت: 9:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
6 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
10 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
11 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.