ارتباط نوشیدنی‌ها با افزایش وزن


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می‌دهد، نوشیدنی‌های خاصی که هرکدام از ما عادت به نوشیدن آنها داریم، می‌توانند تاثیر مهمی بر وزن ما داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در یک آزمایش که در دانشگاه ایلینویز و با شرکت 22 هزار شرکت‌کننده انجام شد، نشان داده شد جدای از میزان کالری که از یک نوشیدنی دریافت می‌کنیم، این نوشیدنی‌ها بر عادات غذایی و کمیت و کیفیت غذاهایی که مصرف می‌کنیم، تاثیر مستقیم دارند. با نتایج این آزمایش درباره تاثیرات چند نوشیدنی بر افزایش وزن آشنا می‌شویم.

 
نوشابه‌های رژیمی: محققان دریافتند، مصرف‌کنندگان این نوشیدنی، روازنه به‌طور متوسط 69 کالری اضافی دریافت می‌کنند. براساس این آزمایش، افراد، بخش عمده این میزان کالری را به دلیل قضاوت نادرستی که در نتیجه مصرف نوشیدنی ایجاد می‌شود، دریافت می‌کنند. به این معنا که نارضایتی بدن از میزان کالری که از نوشیدنی دریافت می‌کند،‌ باعث می‌شود به مصرف غذای بیشتر تمایل پیداکند. دلیل دیگر این است که افراد بعد از مصرف یک نوشیدنی به ظاهر سالم، در مصرف غذاها آزادی بیشتری به خودشان می‌دهند.
 
چای: در این آزمایش، چای‌خورها کمترین افزایش ـ به طور متوسط 64 کالری در روز ـ را در میزان کالری‌های دریافتی نشان دادند. براساس این آزمایش، چای سیاه یا دیگر انواع دمنوش‌ها نوع سالم نوشیدنی به شمار می‌آیند.
 
قهوه: مصرف‌کنندگان قهوه افزایش 109 کالری را در میزان کالری‌های دریافتی روزانه خود تجربه کردند. همانند مصرف‌کنندگان نوشابه‌های رژیمی، قهوه‌خورها نیز 60 کالری از این 109 کالری را بر اثر مصرف تنقلات و نیز غذا خوردن بدون برنامه‌ریزی دریافت کردند. قهوه همانند چای یک نوشیدنی سالم است، اما مصرف زیاد آن می‌تواند تاثیرات منفی به دنبال داشته باشد. براساس این آزمایش، مصرف‌کنندگان قهوه و نوشیدنی‌های رژیمی، ناسالم‌ترین رژیم غذایی را دارا هستند.
 
نوشابه‌های معمولی و نوشیدنی‌های کربناته: جای تعجب نیست که نوشیدنی‌های کربناته در صدر فهرست نوشیدنی‌های افزایش‌دهنده وزن قرارداشته باشد. گروهی از شرکت‌کنندگان در آزمایش که عادت به مصرف این نوشیدنی‌ها داشتند، در اثر مصرف آنها و همچنین رژیم غذایی ناسالم حاصل از مصرف نوشیدنی، روزانه به طور متوسط شاهد افزایش 226 کالری در کالری دریافتی خود بودند. نکته قابل توجه این که بخش عمده کالری‌های اضافی در این گروه در نتیجه مصرف موادغذایی بشدت فرآوری شده دریافت شد. این نوشیدنی‌ها از عوامل عمده چاقی در جهان به شمار می‌آیند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11539 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 2046 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
6 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
7 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
8 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
9 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
10 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
11 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.