ارتباط نوشیدنی‌ها با افزایش وزن


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می‌دهد، نوشیدنی‌های خاصی که هرکدام از ما عادت به نوشیدن آنها داریم، می‌توانند تاثیر مهمی بر وزن ما داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در یک آزمایش که در دانشگاه ایلینویز و با شرکت 22 هزار شرکت‌کننده انجام شد، نشان داده شد جدای از میزان کالری که از یک نوشیدنی دریافت می‌کنیم، این نوشیدنی‌ها بر عادات غذایی و کمیت و کیفیت غذاهایی که مصرف می‌کنیم، تاثیر مستقیم دارند. با نتایج این آزمایش درباره تاثیرات چند نوشیدنی بر افزایش وزن آشنا می‌شویم.

 
نوشابه‌های رژیمی: محققان دریافتند، مصرف‌کنندگان این نوشیدنی، روازنه به‌طور متوسط 69 کالری اضافی دریافت می‌کنند. براساس این آزمایش، افراد، بخش عمده این میزان کالری را به دلیل قضاوت نادرستی که در نتیجه مصرف نوشیدنی ایجاد می‌شود، دریافت می‌کنند. به این معنا که نارضایتی بدن از میزان کالری که از نوشیدنی دریافت می‌کند،‌ باعث می‌شود به مصرف غذای بیشتر تمایل پیداکند. دلیل دیگر این است که افراد بعد از مصرف یک نوشیدنی به ظاهر سالم، در مصرف غذاها آزادی بیشتری به خودشان می‌دهند.
 
چای: در این آزمایش، چای‌خورها کمترین افزایش ـ به طور متوسط 64 کالری در روز ـ را در میزان کالری‌های دریافتی نشان دادند. براساس این آزمایش، چای سیاه یا دیگر انواع دمنوش‌ها نوع سالم نوشیدنی به شمار می‌آیند.
 
قهوه: مصرف‌کنندگان قهوه افزایش 109 کالری را در میزان کالری‌های دریافتی روزانه خود تجربه کردند. همانند مصرف‌کنندگان نوشابه‌های رژیمی، قهوه‌خورها نیز 60 کالری از این 109 کالری را بر اثر مصرف تنقلات و نیز غذا خوردن بدون برنامه‌ریزی دریافت کردند. قهوه همانند چای یک نوشیدنی سالم است، اما مصرف زیاد آن می‌تواند تاثیرات منفی به دنبال داشته باشد. براساس این آزمایش، مصرف‌کنندگان قهوه و نوشیدنی‌های رژیمی، ناسالم‌ترین رژیم غذایی را دارا هستند.
 
نوشابه‌های معمولی و نوشیدنی‌های کربناته: جای تعجب نیست که نوشیدنی‌های کربناته در صدر فهرست نوشیدنی‌های افزایش‌دهنده وزن قرارداشته باشد. گروهی از شرکت‌کنندگان در آزمایش که عادت به مصرف این نوشیدنی‌ها داشتند، در اثر مصرف آنها و همچنین رژیم غذایی ناسالم حاصل از مصرف نوشیدنی، روزانه به طور متوسط شاهد افزایش 226 کالری در کالری دریافتی خود بودند. نکته قابل توجه این که بخش عمده کالری‌های اضافی در این گروه در نتیجه مصرف موادغذایی بشدت فرآوری شده دریافت شد. این نوشیدنی‌ها از عوامل عمده چاقی در جهان به شمار می‌آیند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11539 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 2132 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
8 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
9 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.