جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟


پایگاه خبری لقمه: آقامحمدخانی، دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران گفت: ایرانی‌ها سه دوره در المیپاد قهوه و دو بار در مسابقه جهانی هنر طراحی روی قهوه شرکت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، آیا می‌دانستید المپیادی شبیه به جام‌جهانی برای قهوه برگزار می‌شود؟ اگر می‌خواهید در این باره بیشتر بدانید حرف‌های محمد آقا محمدخانی  دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران را بخوانید:

محمد آقا محمدخانی دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران  و عضو هیات موسس انجمن باریستا (قهوه‌چی)  گفت: مدت چهار سال است که مسابقات قهوه و باریستا برگزار می‌شود و ما نفرات برگزیده را به مسابقات جهانی اعزام کرده‌ایم. ایرانی‌ها سه دوره در المیپاد قهوه و دو بار در مسابقه جهانی هنر طراحی روی قهوه شرکت کرده‌اند.

وی افزود: تیم ملی یا همان نفرات برتر تا حالا برای مسابقات جهانی به آمریکا و ایرلند و شانگ‌های و مجارستان رفته‌اند و امسال هم همزمان با برگزاری جشنواره کافه گردشگری که تاثیر زیادی در فرهنگسازی و معرفی این ظرفیت توریستی داشته مسابقات ملی باریستا با حضور نماینده رسمی انجمن جهانی قوه از کشور فنلاند برگزار می‌شود البته امسال دامنه تحریم‌ها باعث شد ما از حضور در المپیاد  محروم شویم اما به هر حال ما نفر برتر را به عنوان سفیر و پرچمدار ایران به آمستردام هلند اعزام می‌کنیم.

آقامحمدخانی بیان کرد: سطح مسابقات امسال از لحاظ علمی و تکنیکی خیلی بالا بوده و تاثیر زیادی در تکثیر و رشد صنعت کافه به‌عنوان یکی از مراکز اصلی توریستی و اقامتی داشته است. یک ماه پیش کتابی در دنیا چاپ شد با عنوان کجا بهترین قهوه دنیا را بنوشیم. در این کتاب از منطقه خاورمیانه از امارات فقط دو کافه اما از ایران ۷ کافه محتوامحور به دنیا و به توریست جهانی به عنوان مقصد گردشگری معرفی شدند. بوتیک، هتل سرای عامری‌های کاشان،  سام کافه تهران به‌عنوان کافه موج سوم، کافه لمیز به عنوان کافه زنجیره‌ای از جمله اینها هستند.

وی بیان کرد: برگزاری همچنین جشنواره‌هایی در جنبه کار افرینی و تولید ملی باعث انگیزه زیادی است و حتی واردکننده‌های زیادی داشتیم که به عنوان تولیدکننده وارد این مسابقه شدند.

محمدخانی هدف از برگزاری المپیاد ملی قهوه را معرفی یک سفیر فرهنگی از گاسترونومی و فرهنگ نوشیدنی خودمان به دنیا عنوان کرد و گفت: مسابقات جهانی حداقل ۱۰ تا ۱۵ هزار بازدیدکننده دارد و این سفیر یا نماینده در ۱۵ دقیقه وقت دارد با سرو و معرفی فرهنگ نوشیدنی ملی خودش سعی ‌کند هیات ژوری را به این سمت ببرد که المپیاد را از آن کشور خودش کند . ما در این سه سال با وجود اینکه گرفتن ویژا برایمان خیلی سخت بود در المپیاد حاضر شدیم و در بخش طراحی  روی شیر و قهوه درخشیدیم و بین ۶۰ کشور دنیا با  یک صدم امکانات آنها مقام نهم دنیا را به‌دست آوردیم.

وی در پایان گفت: از بیرون جوان‌های ایرانی را نابغه می‌دانند و برگزاری چنین نشست‌هایی هم در جنبه ایجاد انگیزه و امید و نشاط اجتماعی و هم کارآفرینی و خیلی جنبه‌های دیگر بسیار مثبت است .

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13885 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 2803 ساعت: 9:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
میگرن و رابطه آن با چاقی/ رژیم لاغری میگرن مطالعات جدید پزشکان نشان می‌دهد که بین عارضه چاقی و ابتلا به سردردهای مکرر میگرنی ارتباط وجود دارد.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.