تولید ۲.۲ میلیون تنی برنج/ برنج نو کیلویی ۹۰۰۰ تومان


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی از پیش‌بینی تولید ۲.۲ میلیون تنی برنج در سال جاری خبر داد و گفت: با ورود محصول جدید به بازار شاهد آرامش تدریجی در قیمت برنج هستیم که کیلویی حدود ۹۰۰۰ تومان در استان‌های شمالی عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کاوه خاکسار در گفت‌وگویی، اظهار کرد: وضعیت تولید برنج در سال جاری مناسب است و پیش‌بینی می‌کنیم که در هر هکتار ۲۰۰ کیلوگرم عملکرد برنج نسبت به سال گذشته بهبود پیدا کند. هم‌اکنون از حدود ۲۱۵ هزار هکتار سطح زیر کشت برنج در استان مازندران ۷۰ درصد معادل حدود ۱۵۰ هزار هکتار برداشت شده است که تا پایان هفته جاری به ۸۰ درصد می‌رسد. همچنین در استان گیلان به دلیل تفاوت شرایط اقلیمی و زمان برداشت این میزان به ۴۰ درصد یعنی حدود ۹۵ هزار هکتار از ۲۳۰ هزار هکتار رسیده است.

 
وی افزود: سطح پرورش برنج رتون در استان گیلان به ۸۰ هزار هکتار در سال جاری زراعی رسید که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار هکتار افزایش را نشان می‌دهد همچنین در استان مازندران نیز این عدد به ۵۰ هزار هکتار یعنی ۵۰۰۰ هکتار بیشتر از سال گذشته رسیده است. همچنین کشت مجدد برنج تا کنون حدود ۳۷۰۰۰ هکتار بوده است که احتمال افزایش آن تا حدود ۴۰ هزا رهکتار وجود دارد.
 
مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد سطح زیر کشت و تولید برنج در استان‌های شمالی است، ادامه داد: هم‌اکنون وضعیت بازار برنج بهتر از گذشته شده با ورود محصول جدید قیمت آن نیز در بازار منطقی‌تر می‌شود. چرا که هر کیلوگرم برنج کیفی درجه یک در استان‌های شمالی هم‌اکنون حدود ۹۰۰۰ تومان عرضه می‌شود.
 
خاکسار با اشاره به پیش‌بینی تولید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تنی برنج در سال جاری ادامه داد: برداشت برنج تا آبان‌ماه ادامه دارد و ممنوعیت واردات نیز تا آخر این ماه بر جای خود باقی خواهد بود تا تولیدکنندگان بتوانند در شرایط بهتری محصول خود را به بازار عرضه کنند. البته در حال حاضر وضعیت بهتری برای شالیکاران وجود دارد. آنها به صورت فعال در اراضی خود مشغول به کار و برداشت برنج هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11585 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 1902 ساعت: 3:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.