به بهانه برگزاری دومین دوره؛
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است


پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.

محمدصالح حجت الاسلامی- دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.

نگاهی با اغماض، به آثار راه یافته به این دوره از جشنواره فیلم سلامت ما را به این نتیجه می رساند که اگر حتی این آثار با موضوعات مطرح شده در فراخوان جشنواره مرتبط باشند (که در برخی موارد به هیچ وجه نیستند) در کل شاهد چند موضوع محدود اهدای عضو، ژنتیک و مسائل اجتماعی از قبیل طلاق، اعتیاد و یا بیماری های روانی هستیم.

این در حالی است که به نظر می رسد برای ترویج و تبلیغ سبک زندگی سالم نه تنها می توان داستانی کامل را بر اساس موضوعات سلامت محور روایت کرد بلکه وجود نماهای محدود اما مناسب و حل شده در دل داستان به طور قطع موثرتر خواهد بود. امر مهمی که بر خلاف سینمای جهان، با خلاء جدی آن در اغلب آثار نمایشی سینمایی و تلویزیونی ایرانی مواجهیم.

پرداختن به ورزش حرفه ای یا عمومی به عنوان یک عادت خوب و مناسب، تغذیه سالم، اهمیت به ابعاد مناسابات زندگی خانوادگی، مطالعه در حد نماهایی کوتاه و ... نه تنها در آثار سینمایی و تلویزیونی غیر سفارشی ما دیده نمی شود بلکه حتی از این موارد در آثاری سفارشی که با حمایت وزارت بهداشت و علوم پزشکی تولید شده اند-مانند سریال پرستاران- هم خبری نیست.

شاید بزرگترین تاثیری که این جشنواره بتواند از خود به جای بگذارد اتخاذ سیاست ها و روشهایی برای بروز و ظهور چنین جزییاتی در آثار سینمایی و تلویزیونی است که اتفاقا به طور غیر مستقیم مروج عادات خوب و سالم در زندگی روزمره افراد جامعه خواهند بود. امر مهمی که در این دو دوره به نظر مغفول می آید.

 


 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 11677 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ شهريور بازدید: 2399 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن اگر دنبال اکسیرهایی برای سم‌زدایی و پاکسازی کبد، مقابله با نفخ و داشتن شکمی صاف هستید سراغ نوشیدنی‌های سم‌زدا بروید.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.