ارتباط ویتامین B با سرطان ریه در مردان !


پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید مصرف ویتامین B که تا پیش از این به نظر می‌رسید در برابر ابتلا به سرطان از افراد محافظت می‌کند، با افزایش 2 تا 4 برابری ریسک ابتلا به سرطان ریه در مردان ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طبق یک مطالعه جدید مصرف ویتامین B که تا پیش از این به نظر می‌رسید در برابر ابتلا به سرطان از افراد محافظت می‌کند، با افزایش 2 تا 4 برابری ریسک ابتلا به سرطان ریه در مردان ارتباط مستقیم دارد.

 
محققان این مطالعه تأکید دارند که مصرف این ویتامین ریسک سرطان ریه را تنها در مردان و به خصوص مردان سیگاری افزایش می‌دهد. 
 
این مطالعات که توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی اوهایو صورت گرفته است، نشان می‌دهد مصرف ویتامین B، رشد سلول‌های سرطانی را که از قبل به واسطه استفاده از دخانیات آغاز شده‌اند، تشدید کند.
 
پژوهش‌ها بر روی 77 هزار فرد بزرگسال در رده سنی 50 تا 76 سال که بین سال های 2000 تا 2002 ثبت‌نام کرده بودند ثابت کرد، مردان سیگاری که دوز بالای ویتامین‌های B6 و B12 را در مکمل‌های فردی خود مصرف می‌کردند، در مقایسه با مردانی که مکمل مصرف نمی‌کردند 30 تا 40 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه بودند.
 
در این پژوهش، مردان سیگاری چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار داشتند؛ در این مطالعه زنان نیز تحت بررسی قرار گرفتند که چنین نتیجه‌ای درباره آنها مشاهده نشد، لذا محققان تأکید می‌کنند که مردان با مصرف این ویتامین خود را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهند.
 
بر اساس نتایج به دست آمده، خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان بالای 40 سال بیشتر است. 
 
صندوق تحقیقات جهانی سرطان توصیه می‌کند، مردم به منظور جلوگیری از سرطان تنها به یک رژیم غذایی کامل بسنده کنند و طوری تغذیه کنند که نیاز به مصرف مکمل‌ها نباشد؛ آنها به راحتی می‌توانند با مواد غذایی نیاز خود را برطرف کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 11697 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور بازدید: 1804 ساعت: 2:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟