چگونه بعد از غذا خوردن احساس سیری داشته باشیم


پایگاه خبری لقمه: حتما با این حس آشنایی دارید – تنها چند ساعت بعد از خوردن صبحانه و زمانی که با وعده اصلی بعدی هنوز فاصله زیادی دارید علائم گرسنگی را در در معده تان حس می کنید. به خود و معده ای که در حال غرغر کردن است می گویید اما من که همین الان غذا خوردم. چه اشتباهی کردم؟ چند دلیل برای این گرسنگی ناخوانده وجود دارد و همچنین راه هایی که می توانید با کمک آنها همیشه احساس رضایت و سیری داشته باشید.

پروتئین، فیبر و چربی بیشتری بخورید

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اولین و اصلی ترین دلیلی که افراد بیشتر اوقات احساس گرسنگی می کنند این است که به اندازه کافی پروتئین و فیبر دریافت نمی کنند. هر دوی اینها کمک می کنند مدت زمان طولانی سیر بمانید و از غذایی که می خورید احساس رضایت کنید.

 
آلانا وُلدرون – متخصص تغذیه و موسس Eats Real Food
 
برنامه های غذایی که فیبر و چربی کمی دارند از دلایل اصلی پشتِ احساس گرسنگی پیوسته هستند. این غذاها به مدت زمان کوتاهی برای هضم شدن نیاز دارند و نمی توانند برای مدت زمان طولانی شما را راضی نگه دارند. غذاهایی که فیبر کمی دارند باعث می شوند قند خونتان به شدت بالا برود و سپس به صورت ناگهانی کاهش بیابد و سیر نگهتان ندارد. غذاهای بدون فیبر معمولا فرآوری شده اند و از حالت اصلی خارجشان کرده اند و آن موادی که برای بدن طول می کشد تا هضمشان کند را در خود ندارند. همین مورد درباره غذاهایی که چربی پایین دارند نیز صدق می کند این غذاها نمی توانند سیر نگهتان دارند. خوردن چربی های با کیفیت مانند آجیل ها، دانه ها و لبنیات پر چرب باعث می شود برای مدت زمان طولانی احساس سیر بودن کنید چون بدن نمی تواند چربی را به سرعت هضم کند.
 
میراندا همر – متخصص تغذیه و موسس Crunchy Radish
 
گاهی دلیل اصلی که افراد مدام احساس گرسنگی می کنند این است که به اندازه کافی غذا نمی خورند، مخصوصا پروتئین و چربی. برای مثال اگر برای صبحانه فقط غلات بدون فیبر بخورید خیلی زود دوباره احساس گرسنگی خواهید کرد. حالا اگر به جای آن صبحانه تخم مرغ و یک قطعه نان سبوس دار به همراه کره بادام زمینی بخورید فوق العاده راضی کننده تر خواهد بود و مدت زمان زیادی بدون احساس گرسنگی پیش می روید. خوردن یک وعده غذایی که حاوی پروتئین، چربی و کربوهیدرات با کیفیت باشد به تنظیم قند خون کمک می کند. این یعنی می توانید بدون اینکه احساس گرسنگی شدیدی داشته باشید به کار کردن ادامه دهید و از زندگی لذت ببرید.
 
برنا تامسون – متخصص تغذیه و کاهش وزن
مطمئن شوید برای سیر شدن غذا را به درستی ترکیب می کنید
 
به نظر من افراد به این دلیل بیشتر مواقع احساس گرسنگی دارند که نمی دانند چگونه به درستی مواد مغذی را با یکدیگر ترکیب کنند تا در نهایت احساس سیری داشته باشند. من همیشه به مراجعینم می گویم در وعده های غذایی پروتئین، فیبر و چربی های سالم را با یکدیگر ترکیب کنند. این را در نظر داشته باشید: اگر بین وعده های غذایی برای اینکه از احساس گرسنگی پیشگیری کنید یک عدد سیب می خورید ممکن است مدت کوتاهی بعد از آن دوباره احساس گرسنگی کنید. اما اگر سیب را با دو قاشق غذا خوری کره بادام زمینی میل کنید برای مدت زمان طولانی تری احساس سیری خواهید کرد. دلیلش این است که فیبر سیب را با پروتئین و چربی کره بادام زمینی ترکیب کرده اید.
 
لی سیلبرمن – متخصص تغذیه و موسس Tovita Nutrition
عوامل احساسی را نادیده نگیرید
 
آن دسته از افرادی که از گرسنگی مداوم شکایت دارند اغلب مشکل قند خون نا متعادل داشته اند و به اندازه کافی غذا نمی خورند، بیش از حد ورزش می کنند و یا به آن اندازه که باید از ارتباط ذهن و بدنشان با خبر نیستند.
 
 
 
دلایلی که در بالا به آنها اشاره شد می توانند یکی از موارد اصلی گرسنگی دائمی شما باشند، آیا شما هم در برنامه روزانه تان با این چالش ها روبه رو هستید؟ چطورهر کدام از مشکلات ذکر شده را حل می کنید؟
 
نویسنده: لیز مودی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 11703 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور بازدید: 2260 ساعت: 10:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
10 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
11 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.