چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟


پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: برای افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده هستند و ممکن است دچار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خود را با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریک‌کننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویه‌جات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چرا که این مواد موجب افزایش ترشح اسید معده می‌شوند.

 

 
نکات تغذیه‌ای برای کاهش ترشح اسید معده
 
حکمت دوست افزود: منابع پروتئینی مانند ماهی می‌توانند به متعادل‌سازی ترشح اسید معده کمک کنند؛ به‌ویژه برای کسانی که معده سرد دارند، مصرف این پروتئین‌ها می‌تواند مفید باشد.
 
 
توصیه‌های خاص برای زمان سحری
 
وی در ادامه داد: در دوران روزه‌داری، پس از خوردن سحری، بهتر است فرد دراز نکشد، چرا که این کار می‌تواند باعث بازگشت محتویات معده به مری و ترش کردن شود و توصیه می‌شود که پس از سحری، حداقل چند ساعت در حالت عمودی قرار بگیرید و بلافاصله نخوابید.
 
به گفته حکمت دوست؛ با رعایت این نکات، افراد می‌توانند از بروز مشکلات ناشی از ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید جلوگیری کنند و به راحتی روزه خود را بگذرانند.

 

خبرنگار: محدثه رمضانعلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15804 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين بازدید: 38 ساعت: 10:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
2 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
4 قیمت جهانی گندم 12 دلار افزایش یافت ۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
5 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
6 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
7 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
8 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
9 باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
10 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت