ارتباط «ایبوپروفن» با افزایش فشارخون


پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، ایبوپروفن با افزایش فشارخون در بیماران مبتلا به آرتروز روماتوئید و افزایش ریسک بیماری قلبی عروقی همراه است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAID) از جمله شایع ترین داروهای تجویزی در جهان هستند اما مصرف این داروها با افزایش فشارخون و بروز مشکلات قلبی-عروقی هم همراه است.

 
در برچسب داروهای NSAID هشدارهای در مورد افزایش فشارخون آمده است، اما داده های کمی در مورد تاثیرات داروهای خاص وجود دارد.
 
به گفته محققان، حفظ یا کنترل فشارخون در بیماران مبتلا به آرتروز و فشارخون همراه با آن (درمان شده با درمان نشده) سالانه مانع از مرگ ۷۰ هزار نفر به دلیل سکته و ۶۰ هزار نفر به دلیل بیماری قلبی عروقق کرونر می شود.
 
محققان دانشگاه مرکز قلب سوئیس ۴۴۴ بیمار را که ۴۰۸ نفرشان مبتلا به استئوآرتریت و ۳۶ نفرشان مبتلا به آرتروز روماتوئید بودند مورد مطالعه قرار دادند.
 
بیماران به طورتصادفی سلکوکسیب (۱۰۰-۲۰۰ mg دوبار در روز)، ایبوپروفن (۶۰۰-۸۰۰ mg سه بار در روز) یا ناپروکسن (۳۷۵-۵۰۰ mg دو بار در روز) دریافت کردند.
 
پژوهشگران دریافتند سلکوکسیب در طول ۲۴ ساعت موجب کاهش میانگین فشارخون سیتولیک تا -۰.۳ mmHg شد درحالیکه ایبوپروفن و ناپروکسن به ترتیب موجب افزایش فشارخون تا  mmHg ۳.۷ و ۱.۶ شدند.
 
بررسی های بیشتر نشان داد درصد بیماران دارای فشارخون عادی که مبتلا به فشارخون بالا شدند در مورد مصرف کنندگان ایبوپروفن ۲۳.۲ درصد، ناپروکسن ۱۹.۰ درصد و سلکوکسیب۱۰.۳ درصد بود.
 
به گفته محققان، بیماران دریافت کننده ایبوپروفن ۶۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به فشارخون قرار داشتند از اینرو تاکید می شود به دلیل وجود این عوارض پرخطر قبل از مصرف ایبوپروفن حتما با پزشک مشورت شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11756 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2382 ساعت: 1:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
2 آخرین نسخه برای کاهش سر درد ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
3 توصیه‌هایی برای مصرف دارو در دوران بارداری ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
4 ایبوپروفن در شیر! ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد
5 با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
6 این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند ۱۳۹۱ چهارشنبه ۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.