فروش علنی ماده مخدر در بسته‌بندی محصولات غذایی


پایگاه خبری لقمه: متأسفانه این عکس‌ها نشان می‌دهد که برخی‌ها در سایه غفلت نهادهای نظارتی اقدام به فروش علنی ماده مخدر «ناس» در بسته‌بندی با برند محصولات غذایی «م» می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چندسال پیش بود که موضوع ورود «پان پراگ» به کشور و عرضه آن خبرساز شد؛ ماده‌ای شبیه «ناس» که با عنوان خوشبوکننده دهان در برخی نقاط کشور به‌راحتی عرضه می‌شد. این ماده اثرات مشابه «ناس» داشت و با همان شیوه و شگرد مصرف می‌شد و بسیاری از مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به عرضه این ماده مخدر که در بسته‌بندی‌های زیبا و فریبنده عرضه می‌شد هشدارهای تند و تیزی را دادند، اما با وجود این، وقتی در شهرهای استان‌ سیستان و بلوچستان قدم بزنید، به‌روشنی عرضه علنی «ناس» و «نسوار» قابل مشاهده است.

 
 
 
بر اساس این گزارش در برخی شهرهای جنوب شرقی کشور «ناس ایرانی» و «ناس پاکستانی» و «پان» در بسته‌بندی‌های دستی و حتی کارخانه‌ای با آرم و برندهای مختلف و حتی با برندهای ایرانی و تحت عنوان «مواد غذایی» در خیابان‌ها و در دکه‌های کنار خیابانی و حتی مغازه‌ها عرضه می‌شود و این در حالی است که به نظر می‌رسد نه‌تنها مصرف‌کنندگان، بلکه فروشندگان این ماده خطرناک نیز از عوارض و مضرات آن مطلع نیستند.
 
این در حالی است که پیش از این گفته شده بود با توجه به اینکه در قوانین، «ناس» به‌عنوان مواد مخدر شناخته نشده به همین دلیل نیروی انتظامی نمی‌تواند در این زمینه وارد شده و اقدام به جمع‌آوری آن کند و پلیس تنها در مواردی می‌تواند از ورود ناس جلوگیری کند که به‌عنوان کالای قاچاق محسوب شود.
 
 
 
ناس به‌عنوان یکی از کثیف‌ترین موادی که در گروه مخدرها قرار گرفته شناخته می‌شود. نحوه استفاده ناس به این‌گونه است که این ماده را به لب و دندان‌های خود می‌زنند یا با انگشت زیر لثه قرار می‌دهند و بعد از مدتی مکیدن، آن را با بزاقی غلیظ به بیرون پرتاب می‌کنند که قرمزرنگ است.
 
عوارض مصرف ناس در دفعات اول عبارت است از احساس سرگیجه، سردرد و تهوع و سایر عوارض استفاده مدید از ناس شامل از دست دادن تعادل رفتاری و حرکتی، ایجاد حرکات غیرطبیعی در چشم‌ها، تغییرات محسوس در فشار خون، افزایش ضربان قلب، دندان‌قروچه، لرزش، اختلال در خواب، وابستگی روحی و روانی، بیماری‌ها و سرطان لثه، سرطان حنجره و روده بزرگ و نارسایی‌های کلیوی است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 11781 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 1680 ساعت: 9:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
8 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
9 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.