پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم برگزار می‌شود


پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم در تاریخ 18 تا 21 مهر در مرکز نمایشگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه به نقل از دبیرخانه پنجمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف فرآورده‌های غذایی سالم در جامعه، در استای سیاست‌های سازمان غذا و دارو و با همکاری، تشکل‌ها، واحدهای تولیدی و دست‌اندرکاران مرتبط در حوزه تولید و سلامت با شعار «غذای سالم برای همه» برگزار می‌شود.

بر اساس گزارش این دبیرخانه برگزاری این جشنواره در طول چهار سال گذشته مزایای فراوانی را به همراه داشته که از مهمترین آنها می‌توان به شناخت و آگاهی مصرف کنندگان از محصولات غذایی، همچنین ترغیب و تشویق تولید‌کنندگان به تولید محصولات سالم برای رقابت در بازار اشاره کرد.

این جشنواره با ماهیت ترویج، فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی، هم‌اندیشی و تبادل دستاوردهای تولیدی برگزار می شود و تلاش می‌کند تا در پنجمین سال برگزاری بتواند نقش تأثیرگذار خود را در حوزه سلامت و ایمنی غذا ایفا کند.

از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه می‌توان به برگزاری نمایشگاه تخصصی با حضور واحدهای تولید کننده‌ غذای سالم، برگزاری گردهمایی طلایه‌داران ایمنی و سلامت صنایع غذایی کشور با حضور شرکت‌های دارای نشان سیب سلامت، برگزاری جشنواره تغذیه و سلامت همزمان با روز جهانی کودک و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و تقدیر از واحدهای نمونه در روز جهانی غذا است

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 77515570 تا 4 تماس بگیرند.




کد: 1181 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 3737 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه‌اندازی مرکز نوآوری رسانه‌ نقطه عطفی در توسعه ارتباطات نوین ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
2 ۴۴۴ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
3 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
4 پنجمین بانک شیر مادر ایران راه اندازی شد ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
5 پنجمین عامل مرگ ومیر جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
6 پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
7 نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
8 چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
9 اهمیت تنوع مواد غذایی در رژیم های غذایی به خصوص درکودکان ونوجوانان ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
10 کاهش بهره وری جامعه از پیامدهای چاقی کودکان و نوجوانان ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر
11 کندر از بروز پنجمین سرطان کشنده زنان جلوگیری می کند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی ویژه کارمندان کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.