فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو


لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.

به گزارش لقمه، آفتاب سوختگی و نفخ معده را تسکین می دهد، پزشکان برای بهبود حرکات روده ای در افراد مبتلا به سرطان،آب لیمو را توصیه می کنند.

فواید نوشیدن آب لیمو:

_ کمک به هضم غذا

_ سیستم پاک کنندگی

آب لیمو به دفع مواد زاید و سموم که می تواند مجاری ادراری را مسدود کند کمک می کند.با خوردن آب لیمو صبح ها می توان میزان دفع ادرار را در بدن افزایش داد.به این شکل سم ها زودتر دفع می شوند و دستگاه ادراری سالم می ماند. اسید سیتریک موجود در آب لیمو به عملکرد بیشتر آنزیم ها کمک می کند.

_ تقویت سیستم ایمنی بدن

لیمو سرشار از ویتامین C و پتاسیم است که به تحریک مغز و اعصاب کمک می کند.همچنین فشار خون را کنترل می کند.ویتامین C در مکمل های حمایتی برای مشکلات تنفسی استفاده می شود. خوردن لیمو به طور منظم برای جلوگیری از اسیدیته در بدن و اسید اوریک مفاصل کمک می کند. لیمو دارای خواص ضد میکروبی است، برای محافظت در برابر سرما و آنفولانزا مفید می باشد.

_ پاک کننده ی پوست

دارای ویتامین c و همچنین آنتی اکسیدان است که برای کاهش چین و چروک و لک پوست کمک می کند.لیمو ماهیت قلیایی دارد که به از بین بردن باکتری ها و علل آکنه کمک می کند.

_ بهبود خلق و خوی شما

ممکن است باور نکنید که لیمو خاصیت بهبود خلق و خوی را دارد، بوییدن آب لیمو خلق و خوی شما را روشن و ذهن را فعال می کند.افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد.

_ شفا بخشی تازه کردن نفس

در بهبود سریع زخم ها کمک می کند،لیمو دارای مواد مغذی ضروری برای تقویت استخوانها و بافت های پیوندی است.درد دندان و التهاب لثه را کاهش می دهد. اگر آب لیمو مصرف کردید مدتی بعد مسواک بزنید زیرا مینای دندان را ضعیف می کند یا بعد از مسواک آب لیمو بخورید.

_ کاهش وزن

لیمو حاوی فیبر پکتین است که به کنترل گرسنگی کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که مصرف مواد قلیایی برای کاهش وزن بسیار مفید است. روز خود را با یک لیوان آب گرم مخلوط با لیموی تازه شروع کنید این کار برای کاهش وزن مفید خواهد بود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کلینیک آلومینا

کد: 6693 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 4343 ساعت: 2:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.