آکروشکا یک غذای روسی خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: آکروشکا یک سوپ سرد است وشبیه به آب دوخیار ایرانی هاست که به سادگی و مدت زمان کمی برای درست کردن نیاز دارد و با سبزیجات پخته شده و تازه درست می شود و روسی ها در تابستاناین غذارا می خورند

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آکروشکا یک سوپ سرد است که به سادگی و مدت زمان کمی برای درست کردن نیاز دارد و با سبزیجات پخته شده و تازه درست می شود و روسی ها در تابستاناین غذارا می خورند

طرز تهیه آکروشکا 

مواد لازم:

سینه مرغ دودی - 1 عدد

تخم مرغ مرغ - 4-5 عدد
سیب زمینی - 2 عدد
خیار تازه 2-3 عدد
پیازچه  یا تربچه- 3-5 عدد
نخود سبز - 1 لیوان
ماءالشعیر- 1 لیتر
سرکه - 2 قاشق غذا خوری
سبزیجات جعفری و نعنا و پونه به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
 
مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ به خوبی شسته و پخته می شوند.اجازه دهید تا خنک شود، پوست کند و به مکعب های کوچک برش دهید.
 
 
خیار ها و سبزی ها به خوبی شسته و خشک شده و به یک مکعب کوچک برش دهید.
 
سیب زمینی، سینه مرغ، خیار، تربچه، نخود سبز، سبزیجات و  همه چیز را به خوبی ترکیب کنید ودر 10 دقیقه در یخجال قرار دهید.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ovkuse

کد: 11843 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 5435 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.