صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
آموزش تصویری تزیین قهوه
آموزش تصویری تزیین قهوه
برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.
به گزارش
لقمه
، با کمی تمرین می توان یک فنجان قهوه زیبا(!) و خوشمزه آماده کرد. مراحل یکی از انواع تزیینات قهوه را به صورت تصویری و گام به گام می توانید بیاموزید:
نوش جان!
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :webshad - beytoote
کد:
4143
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ خرداد
بازدید:
6007
ساعت:
11:16 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2
آموزش تزیین انار دون شده شب یلدا
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3
تزیین و حکاکی روی کدو
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
4
تزیین جذاب هندوانه
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5
تزیین دکوراسیون آشپزخانه کوچک، با رنگهای شاد
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7
طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
8
طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
9
اصول انتخاب میز ناهارخوری و تزیین آن
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
10
تزیین خرما برای سفره افطار
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
11
آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟
محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...
آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید
سبوس، پوسته سفت و هضمنشدنی روی دانههای غلات است ...
راهحل فرار از دندان های زرد
یک دندانپزشک گفت: اصلیترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
عسل، مانع ریزش مو
عسل خاصیتهای فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست میدهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد میشود.
گیاهان انرژی زا را بشناسید
گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
بهترین روش چربیسوزی چیست
عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکملهای چربی سوز توصیه میشود.
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر
سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک میکند تا مازاد قند خون را دفع کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است