چگونه به راحتی لکه های روی کابینت را از بین ببریم


پایگاه خبری لقمه: لکه های چربی در ابتدا مخفی هستند و شاید اصلا متوجه وجود آنها نشوید اما این فرصت را دارند تا به مرور زمان لکه هایی سرسخت و غیرقابل پاک شدن شوند. معمولا بسیار با این مشکل مواجه می شویم

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زمانیکه متوجه وجود لکه ها روی درهای کابینت های آشپزخانه می شویم به سختی می توانیم آنها را پاک کنیم. هر قدر این لکه ها به نظر غیرقابل پاک شدن بیایند همیشه روشی برای حل این مشکل وجود دارد. ابتدا از روش های ساده تر و سبک تر استفاده کنید، اگر لکه ها هنوز پابرجا ماندند از مواد سخت تر و قوی تر کمک بگیرید.

 
 
1- دو قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی را با دو پیمانه آب گرم ترکیب کنید و با یک دستمال تمیز روی کابینت ها بمالید. با یک اسفنج روی آنها بکشید تا کاملا تمیز شود سپس با یک حوله آن را خشک کنید.
 
 
 
 
2- مقداری جوش شیرین روی یک پارچه خشک تمیز بپاشید و دستمال را روی لکه های چرب کابینت بکشید. با یک اسفنج آن را پاک کرده و در آخر با یک حوله تمیز آن را خشک کنید.
 
 
 
 
3- یک پیمانه سرکه سفید را با دو پیمانه آب و دو قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی ترکیب کنید. همانند روش های قبل این ترکیب را روی لکه های کابینت بمالید و با یک حوله آن را خشک کنید.
 
در انتهای هر یک از این روش ها، اگر لکه ای روی درب کابینت باقی نماند و کاملا تمیز شده بود برای براق شدن آن از روغن زیتون یا هر روغن طبیعی دیگر استفاده کنید. مقداری از روغن را روی دستمال بریزید و پارچه را روی درب کابینت بکشید تا کاملا مانند روز اولش براق و تمیز شود.
 
 
 
اگر هیچ یک از این روش های خانگی گفته شده لکه چربی را از روی کابینت شما پاک نکرد، باید از مواد شوینده شیمیایی قوی تر کمک بگیرید. اما همیشه این را به یاد داشته باشید کابینت ها خیلی زود چرب می شوند و اگر با یکی از همین روش های گفته شده با فواصل کوتاه، کابینت ها را تمیز کنید این لکه ها به قدری باقی نمی ماند که پاک شدن آنها دشوار باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :banooyeshahr

کد: 11865 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 1936 ساعت: 2:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشپزخانه امروزی داشته باشید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
2 تزیین دکوراسیون آشپزخانه کوچک، با رنگ‌های شاد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
3 مدل های شیک و متنوع دکوراسیون آشپزخانه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 کاهش سایز دور کمر با روش های تغذیه ای خانگی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 ۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 ۴ آشپزخانه‌ی مدرن به سبک مینیمال ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همه چیز درباره دکوراسیون اشپزخانه ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
8 تغییر دکوراسیون آشپزخانه به کمترین هزینه ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
9 اصولی برای دکوراسیون آشپزخانه های open ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
10 چطور آووکادو را در سالاد و ساندویچ استفاده کنیم؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها چه کسی فکرش را می‌کند؟ این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟