تغییر دکوراسیون آشپزخانه به کمترین هزینه


در حال حاضر، ایجاد کوچک ترین تغییرات در آشپزخانه هم هزینه بالایی می طلبد و همه قادر به پرداخت آن نیستند.

به گزارش لقمه، اما با همه این اوصاف، می توان باز هم هزینه را به گونه ای کاهش داد که برخی از آرزوهای خانم خانه برآورده شوند. برای این منظور با ما همراه باشید.

حفظ امکانات موجود

برای اینکه تا حد زیادی در صرف هزینه صرفه جویی کنید، باید به امکاناتی همچون سیم‌کشی، لوله‌کشی و سیستم تهویه خانه آسیب نرسانید. این کار چندصد هزار تومان شما را جلو می اندازد. ترجیحا نیز سعی کنید جای آشپزخانه را تغییر ندهید زیرا برای این کار باید دیوار، کف و بسیاری موارد دیگر را بازسازی کنید که هزینه های گزافی روی دست شما می گذراند.

تخفیف بگیرید

در این زمانه که همه سعی می کنند با افزایش قیمت های خود درآمد بیشتری داشته باشند باید تا جای ممکن از اجراکار یا پیمانکار تخفیف بگیرید. بهتر است از چندین شرکت قیمت را جویا شوید و ببینید کدامیک در عینی که کار خوبی تحویل شما می دهد، قیمت ارزانی هم دارد.

برخی کارها را خودتان انجام دهید

تخریب کردن کاری است که بهتر است خودتان انجام دهید. البته پیش از این کار با پیمان کار صحبت و برنامه هایتان را با هم هماهنگ کنید. اگر کابینت های خانه هنوز سالم هستند و فقط دل شما را زده اند، آنها را بفروشید تا دست کم بخشی از هزینه هایتان به شما بازگردد.

با قیمت مناسب خرید کنید

اگر مدل های سال گذشته را بخرید می توانید با هزینه کمتری مدل آشپزخانه یا کابینت های خود را تغییر دهید. ترجیحا هم چندین فروشگاه بروید و قیمت های آنها را با هم مقایسه و بهترین و مناسب ترین را انتخاب کنید.

وسایل با اندازه استاندارد انتخاب کنید

وسایلی که اندازه بزرگ و غیراستاندارد دارند هزینه های اضافه برای شما ایجاد می کنند. بیشتر مواقع این هزینه اضافه به نفع شما نیست. به طور مثال، اگر به جای اجاق گاز چهار شعله نمونه 6 شعله خریداری کنید مسلما باید فضای بزرگ تری هم داشته باشید. برای این منظور باید کابینت ها را یا برش دهید تا یکی از آنها را بردارید.

از داشته های خود استفاده کنید

اگر به طور مثال، کابینت ها سالم هستند و فقط ظاهر آنها از مد افتاده یا با وسایل جدید شما جور نیستند، فقط درهای آنها را عوض کنید. این کار باعث می شود تا مقدار زیادی پول صرفه جویی کنید.

کانتر آشپزخانه

لمینیت یکی از به صرفه ترین مواد برای کانتر آشپزخانه است. با استفاده از جنس لمینیت می توانید علاوه بر زیبایی، در هزینه ها هم صرفه جویی کنید. البته اگر علاقه زیادی به سنگ مرمر یا گرانیت دارید نیز می توان با هزینه های کم آنها را تهیه کرد. برای تهیه این سنگ ها به جای فروشگاه، مستقیم و بی واسطه به کارخانه سنگ سازی بروید و از آنها سنگ موردنظر را تهیه کنید. کانتر هر چه باریک تر باشد هزینه کمتری هم خواهد داشت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5424 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 4741 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.